- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.085
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32 yasindaki adama 18-20m bonservis, ustune yillik 8-9m Euro mu verelim? Icardi diyeceksin. Icardi daha genc geldi. Trossard kac senelik sozlesme yapacak bir de? 36 yasina kadar yapar sanirim.Kılı kırk yarıp beklediklerinde de aldıkları oyuncuların maliyetlerini görüyoruz. Hem kanat hem Mertens gibi kullanabileceğin ve bize ilaç olabilecek bir topçuydu. Alamadıkları Can için 40 üstü bonservis konuşacağımıza Trossard'ı alsaydık da maliyetini konuşsaydık keşke burada.
Vermis zaten cevabi
milli takım dkya kalınca ağlamıştı yalandanBu olay ne?
vay be
hamszon un futbol akli kimse bravo deriz bu islere
Bizim ihtiyacımız olan bir profildi ve net olarak da otururduSalih Özcan da o bölgede fazla oyuncu olduğu için istenilmemiş
31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.32 yasindaki adama 18-20m bonservis, ustune yillik 8-9m Euro mu verelim? Icardi diyeceksin. Icardi daha genc geldi. Trossard kac senelik sozlesme yapacak bir de? 36 yasina kadar yapar sanirim.
bu sene 32 girecek cengiz sun31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.
İcardi'den açılan kontenjana Trossard gayet olabilirdi.
Simitci de nasil bir hakaret var anlatabilirmisin? Rtaş rica ediyorumŞahan etkileşim köpeği olmuş demek ki o salladığı gazeteciden bir farkı yok kendisinin de. Zira kendisinin yaptığı eleştiri değil etkileşim kaşarlığı için hakaret etmek.
simitçi kahveci gazozcuuuuuuuuuuuuuuSimitci de nasil bir hakaret var anlatabilirmisin? Rtaş rica ediyorum