Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.041
- 13.886
- 2.828
Kerem Övet: Kevin Danois ve Mandela Keita için kulüpleriyle görüşüldü ama oyuncular gelmek istemediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mandelaya fena yükselmiştim ya. Danois de çok iyi oyuncuKerem Övet: Kevin Danois ve Mandela Keita için kulüpleriyle görüşüldü ama oyuncular gelmek istemediler.
Mandelaya fena yükselmiştim ya. Danois de çok iyi oyuncu
Bu oyuncuları ikna edememek yönetim başarısızlığı Mandela Keita u23 değil bu arada.Kerem Övet: Kevin Danois ve Mandela Keita için kulüpleriyle görüşüldü ama oyuncular gelmek istemediler.
AybarsBeklenti içinde olanlar var hala , sadece U23 oyuncusu alabilir bunlar , bu hoca asla genç oyuncu parlatamaz oynatamazda zaten,en fazla kiralık 2 plansız oyuncu alınır o kadar, yönetim ve hocaya rağmen şampiyon oluyoruz kadro kalitesi ile , iskeleti Erden Timur kurdu , Osimhenide taraftar aşık etmese tepetaklak olacaktık geçtiğimiz sezon , boşu boşuna kendinizi strese sokmayın, Aybars konusunu öneririm
Futbolu bilen 1 kişi yok ki yönetimde. Bari bi sd getirin abi ama o da yokDediğin gibi maalesef yöneticiliğin bizdeki en önemli kısmı ikna etme konusunda çok zayıfız
4 senedir her daim iyi bir SD ve ekibi lazım dedik. Erden Timur bu yapıyı en iyi şekilde kurabilecek kişiydi. Mevcutta gelebilecek maksimum kişi Mertens onun dışında bunlar Cenk Ergün dışında birini bile bilmezler.Keşke sportif direktörümüz olsa dediğim an.
Orhan Uluca: "Okan hocanın Galatasaray'da en düşük performans gösterdiği zamanlar hangisi? Transfer dönemleri. Hocanın gözler kan çanağı gibi, çünkü sabaha kadar futbolcu izliyor. Transferi hocaya bırakamazsın, futbol aklın olmak zorunda. Bu da iş adamı olamaz."
Erden Timur gibi vizyon yok bunlardaOyuncuların kendi liginden bir üst seviye takıma çıkma şansı varken Türkiye'ye olumsuz bakmaları acayip bir durum değil ama Şampiyonlar Ligi varken bahanen yok.
Kerem Övet: Kevin Danois ve Mandela Keita için kulüpleriyle görüşüldü ama oyuncular gelmek istemediler.
Bunu da bilir artık. O kadar da değildir yani zaten artık sezonun başlamasına bir şey kalmadı. Sırt, kol, şort ve forma yan sponsorları belli olma vakitleri geliyor. Avrupa göğüs sanırım Socar devam edecek 8-10 milyon euro civarından.L
Kolpa değilse bir şey bilmiyorum. Bu herifin hiç birşeyi bilme durumu yok