- 4 Ağustos 2009
- 90.143
- 71.070
- 5.188
Kolpa yaw dar açıdan yonetimi savunmak icin uyduruyorlar.Auxerde oynayan 22 yaşıdan gelmiş dedeyi ikna edemiyorsan bitmişiz biz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa yaw dar açıdan yonetimi savunmak icin uyduruyorlar.Auxerde oynayan 22 yaşıdan gelmiş dedeyi ikna edemiyorsan bitmişiz biz.
Geçen sezon 2 milyon euro idi bir kol diğeri de 2.5 milyon dolardı sanırım. Kol altı da 70 milyon TL idi.Oha iyi para
Hocam kavukçuyu gören adam arabistan gibi bir lige gidiyorum sanıyordur.Auxerde oynayan 22 yaşıdan gelmiş dedeyi ikna edemiyorsan bitmişiz biz.
şunları ikna edemeyen ortalıkta adamın diye dolanmasın yav.Kolpa yaw dar açıdan yonetimi savunmak icin uyduruyorlar.
Çok sert giriş yaptın hocamSöylentiler bıçak gibi kesildi. Galiba bu yaz transfer yapmayacaklar
ya hadi sportif direktor yokta bu performans analizi ve scoutun basi emre utkucan bu ise de bakmiyorsa ne işe yariyor tam? Nedir yani görev tanimı acaba instagramda stalk yapmak dışındaKeşke sportif direktörümüz olsa dediğim an.
Orhan Uluca: "Okan hocanın Galatasaray'da en düşük performans gösterdiği zamanlar hangisi? Transfer dönemleri. Hocanın gözler kan çanağı gibi, çünkü sabaha kadar futbolcu izliyor. Transferi hocaya bırakamazsın, futbol aklın olmak zorunda. Bu da iş adamı olamaz."
Ş.liginde parlatacağız dünya kupası var desen oradan iyi takıma göndereceğiz desen 3.5 maaşa ikna ederdin.Singo transferi dünyanın en kolay işi mesela. Sen ben gitsek 5.5 maaşa biz de alırız zaten
Kuluple anlastiysan oyuncuyu ikna edemedik hadi konuyu kapatalım demezsin ki zaten. Oyuncuyu ikna etmek icin uğraşırsın. Sengo da bize gelmek istemiyordu iki ay ugrasip parayla ikna ettiler. Bakin yonetim calisiyor, bonservis de verecekler algısı bu. Bunlarin yapmis olabileceği sey parmaya auksere 2m+ 12m zorunsuz opsiyon falan onermislerdir kulüpler de uzayin yaw demişlerdir. Bu bana daha mantıklı gelir.şunları ikna edemeyen ortalıkta adamın diye dolanmasın yav.
Sanarsın real madride falan gidecekler de ikna edemiyoruz.
Ş.liginde oynayacaksın 3.5 milyondan fazla da maaş teklif edilmiştir. Biri 2 sene sonra belçikaya döner diğer de Reims falan takılır yedek.
Haklısın adaşBize birileri dur dedi, bjk bile bunları yapıyor ve bizde hala tık yoksa başka bir açıklama olamaz
Bunlar kim ? neden bize gelmek istememişler? Çapınız ne ulanKerem Övet: Kevin Danois ve Mandela Keita için kulüpleriyle görüşüldü ama oyuncular gelmek istemediler.
Oyuncu ona bakmıyor lige bakıyor o yüzden gelmiyorlar ligin seviyesi yerlerde.Zerre inanmiyorum..4 yil ustuste sampiyon olmus bir takim , Sl 'de oynuyoruz, Osimhen - Sane gibi dunya yildizlari var
.Maas desen Avrupada bulunamayacak maaslar dagitiliyor..Su sartlarda adam getiremeyen sadece beceriksizliginden getiremiyordur