Mandela Keita mesela. Herifin toplam italya kariyeri 4800 dakika.
Sadece davinsonun barışın talan tek sezonunda bu kadar oynamışlığı var.
24 yaşında ayrıca limite de uymuyor.

Kolpa yaw dar açıdan yonetimi savunmak icin uyduruyorlar.
şunları ikna edemeyen ortalıkta adamın diye dolanmasın yav.
Sanarsın real madride falan gidecekler de ikna edemiyoruz.

Ş.liginde oynayacaksın 3.5 milyondan fazla da maaş teklif edilmiştir. Biri 2 sene sonra belçikaya döner diğer de Reims falan takılır yedek.

Keşke sportif direktörümüz olsa dediğim an.

Orhan Uluca: "Okan hocanın Galatasaray'da en düşük performans gösterdiği zamanlar hangisi? Transfer dönemleri. Hocanın gözler kan çanağı gibi, çünkü sabaha kadar futbolcu izliyor. Transferi hocaya bırakamazsın, futbol aklın olmak zorunda. Bu da iş adamı olamaz."
ya hadi sportif direktor yokta bu performans analizi ve scoutun basi emre utkucan bu ise de bakmiyorsa ne işe yariyor tam? Nedir yani görev tanimı acaba instagramda stalk yapmak dışında

şunları ikna edemeyen ortalıkta adamın diye dolanmasın yav.
Sanarsın real madride falan gidecekler de ikna edemiyoruz.

Ş.liginde oynayacaksın 3.5 milyondan fazla da maaş teklif edilmiştir. Biri 2 sene sonra belçikaya döner diğer de Reims falan takılır yedek.
Kuluple anlastiysan oyuncuyu ikna edemedik hadi konuyu kapatalım demezsin ki zaten. Oyuncuyu ikna etmek icin uğraşırsın. Sengo da bize gelmek istemiyordu iki ay ugrasip parayla ikna ettiler. Bakin yonetim calisiyor, bonservis de verecekler algısı bu. Bunlarin yapmis olabileceği sey parmaya auksere 2m+ 12m zorunsuz opsiyon falan onermislerdir kulüpler de uzayin yaw demişlerdir. Bu bana daha mantıklı gelir.

Zerre inanmiyorum..4 yil ustuste sampiyon olmus bir takim , Sl 'de oynuyoruz, Osimhen - Sane gibi dunya yildizlari var
.Maas desen Avrupada bulunamayacak maaslar dagitiliyor..Su sartlarda adam getiremeyen sadece beceriksizliginden getiremiyordur
Oyuncu ona bakmıyor lige bakıyor o yüzden gelmiyorlar ligin seviyesi yerlerde.

Bitik Parma'da 26 yasinda orta sahayi ikna edemiyorsan birak git zaten.

Para
Istanbul
Sampiyonlar ligi
Galatasaray
Taraftarlar
Stad

Bunlarla gidip oyuncuyu getiremiyorsan, kapat kulubu.

Geri
Üst Alt