- 4 Ağustos 2009
- 90.191
- 71.136
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocalıktan oyunculuğa, Sara oyunculuktan hocaya mı geçmiş.
İmkan vermiyorum bu muhabbete ben. Teknik ekipte olabilir evet ama yönetimin umurunda olduğunu zannetmiyorum.Hocam oyuncu isteksizliğinden ziyade yönetim isteksizliği olduğunu düşünüyorum tamamen. Aman o kırılmasın aman bu üzülmesinle bu seneyi feda edecekler gibi gözüküyor.
Bu herif videolarda bile yiyo, 1 aya 5 kilo verse iyi derimBende de vardı 2 gün yemedim 3 kilo verdim
İlkay da sportif direktör gibi takılacak sanki Umudum Vardiya AmirimOkan hocalıktan oyunculuğa, Sara oyunculuktan hocaya mı geçmiş.
Hocam bi görsun. Kampta topcu lazim. Sonra tekrar kovarNe Jelert’i ya illa ağır küfürler mi edelim
Recebim forumu yemlemeye başladıOulaiyi 35 e alıp 1 sezon nhagayı tsye kiralamak gerekiyor
Baskanim aliyor hocam da artik sure verir ins. Baskanim zaten singo transferinden dolayi sinirli
Çok iyi vücudu var
Dostum birilerinin gercekleri haykırması gerek bu taraftar rüyadan uyansın artıkRecebim forumu yemlemeye başladı![]()
vermesi lazım - çabukluk artı şu fizik ile bir çok şey çıkabilir ortaya.Baskanim aliyor hocam da artik sure verir ins. Baskanim zaten singo transferinden dolayi sinirli
Kdv'li 40 olmaz mı daha tatlı duruyor.Oulaiyi 35 e alıp 1 sezon nhagayı tsye kiralamak gerekiyor