Trabzon hem Ahmetcan ile hem de Ajax ile anlaşamamış, Ahmet yaklaşık 1 milyon euro maaş teklifini beğenmemiş

Şu tecavüz olayı olmasa İngiltere'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri greenwood
Şu anda top 5 te oynuyordu
İngiliz milli takımının banko oyuncuydu
Daha 24 yaşında bu çocuk ve yetenek seti inanılmaz bir seviyede her şey var nerdeyse şut pas dripling gol asist
Yunus Baris Sane Sallai Jelert ustune 10 kişi daha koy Greenwood yetenek seviyesine ulasamazsin
Sane nin city gunleri anca yarışabilir Greenwood ile gelirse bu ligte acaip işler yapar dilerim gelmez
Geleceğini sanmıyorum velevki geldi feneri kale alıp kasacağını sanmıyorum o yetenekte fenere düşen adam kaybolur gider Romaya blöf yapıyordur bitsin transfer diye

Roma'dan bir oyuncu alıp 2 - 3 milyon fazla verelim. Onlar da Green'i alsınlar

Gardi’yi de aldılarsa geçmiş olsun

Fenerbahçe yüzyılı hayırlı olsun

Geleceğini sanmıyorum velevki geldi feneri kale alıp kasacağını sanmıyorum o yetenekte fenere düşen adam kaybolur gider Romaya blöf yapıyordur bitsin transfer diye
Bu kısmı ayrı bir kısım bencede gelmez ama
Adamın yetenek tavanı çok yüksek oyuncu kalitesi çok yüksek elimizde yanına yaklaşan bir oyuncu bile yok Taliscanin 24 yaşında yaptığı etkiyi yürüyerek yapabilecek bir potansiyel

Geri
Üst Alt