değerini bulanı satacaksın vs bu yönetim sattığımız yerleri dolduramaz ikilemi arasında sıkışıp kalmış durumdayım

değerini bulanı satacaksın vs bu yönetim sattığımız yerleri dolduramaz ikilemi arasında sıkışıp kalmış durumdayım
Bu yönetim satılan oyuncunun yerini dolduramaz fikrinden vazgeçme. Mertens emekli oldu 1 sene 10 numarasız oynadık hala isim bile yok piyasada

Sezonun ilk antrenmanından ilk fotolarda Halil'i görünce şok oldum.

Biz bu herife nasıl bir sözleşme yaptık ki hâlâ kampa falan katılıyor. Sevr anlaşması mı bu lan.

Bu Greenwood bildiğin Hasan Şaş hatta Ribery, bize lazım asıl! Çift ayaklı, çift kenarda ve 10 numarada da oynar. Yaş da 24,al tepe tepe kullan suyunu sıkınca da Arabistan'a sat. Garanti transfer!

Şu tecavüz olayı olmasa İngiltere'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri greenwood
Şu anda top 5 te oynuyordu
İngiliz milli takımının banko oyuncuydu
Daha 24 yaşında bu çocuk ve yetenek seti inanılmaz bir seviyede her şey var nerdeyse şut pas dripling gol asist
Yunus Baris Sane Sallai Jelert ustune 10 kişi daha koy Greenwood yetenek seviyesine ulasamazsin
Sane nin city gunleri anca yarışabilir Greenwood ile gelirse bu ligte acaip işler yapar dilerim gelmez
Araya girip Greenwood alalım 10 numara oynatırız santrafor ve kanatları da yedekler.

Davinsonlar elendi, hayırlısı da oldu bence. Üst üste maç temposu sakatlık açısından riskliydi ki Lucumi maçı tamamlayamadı. Ayrıca sonraki turda Arjantin forvetlerinin Davinson'un façasını bozma ihtimali de az değildi. Kral penaltı kaçırdı bir de ama yine iyi top oynadı. Turnuvanın en istikrarlı stoperlerinden birisi oldu.

Bu arada Davinson kalacaksa Lucumi'den daha iyi partner bulamayız. İkisi baya baya uyumlular. Kolombiya turnuvayı 5 maçta 1 gol yiyerek tamamladı

Geri
Üst Alt