Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.673
- 9.040
- 2.538
Trabzon hem Ahmetcan ile hem de Ajax ile anlaşamamış, Ahmet yaklaşık 1 milyon euro maaş teklifini beğenmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum vallagüvenilir mi bu eleman, maalesef bizimkiler pek ikna kabiliyeti yok. Gardi çözüyor hep, Gardi'yi kullanmamak veya kaptırmak çok kötü olur.
Bizden 2.5 istemişti o 1.5 sene önceTrabzon hem Ahmetcan ile hem de Ajax ile anlaşamamış, Ahmet yaklaşık 1 milyon euro maaş teklifini beğenmemiş
Geleceğini sanmıyorum velevki geldi feneri kale alıp kasacağını sanmıyorum o yetenekte fenere düşen adam kaybolur gider Romaya blöf yapıyordur bitsin transfer diyeŞu tecavüz olayı olmasa İngiltere'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri greenwood
Şu anda top 5 te oynuyordu
İngiliz milli takımının banko oyuncuydu
Daha 24 yaşında bu çocuk ve yetenek seti inanılmaz bir seviyede her şey var nerdeyse şut pas dripling gol asist
Yunus Baris Sane Sallai Jelert ustune 10 kişi daha koy Greenwood yetenek seviyesine ulasamazsin
Sane nin city gunleri anca yarışabilir Greenwood ile gelirse bu ligte acaip işler yapar dilerim gelmez
silGardi fenerde
evet haklısın 19 senede 10 Galatasaray şampiyonluğu gören aziz .Bu aziz bizim dursunla kedi fare gibi oynar demedi demeyin. Allah bize sabır versin
Ben çıktım onu takipten gs düşmanı gibiBi ara paylaştığınız haginews hesabı ağır fbli vibe ı veriyor
10 no için Soule olabilir u23 kontenjanından. 30-35 civarına satmak istiyor sanırım Roma.Roma'dan bir oyuncu alıp 2 - 3 milyon fazla verelim. Onlar da Green'i alsınlar
Bu kısmı ayrı bir kısım bencede gelmez amaGeleceğini sanmıyorum velevki geldi feneri kale alıp kasacağını sanmıyorum o yetenekte fenere düşen adam kaybolur gider Romaya blöf yapıyordur bitsin transfer diye
Edilsinler zaten İsrail in olduğu yerde olmamaları yanlış...Son haberlere göre Rus takımları tekrar FIFA tarafından kabul edilecekmiş.
Son haberlere göre Rus takımları tekrar FIFA tarafından kabul edilecekmiş.
ihtimal dahilinde olduğunu sanmıyorum
polonya ukrayna baltık hatta ingiltere bile takım göndermeyebilir