Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.037
- 39.822
- 2.953
Mevcut kadromuz zekatini verse tum tslye yeter. Aglamayalim artikGreenwood gelecekse transfer yapıp para harcamaya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut kadromuz zekatini verse tum tslye yeter. Aglamayalim artikGreenwood gelecekse transfer yapıp para harcamaya gerek yok
@Aybars AyForuma bi duyumcu lazım
İlla yerli kanat almak zorunda değiliz ki. Niye böyle bir şartlanma var.Başar alınsa Aral yangını yapmaz kimse zaten de onu da almıyorlar işte oda gitti şimdi kanat olarak alabileceğimiz yerli kaldı mı yok. Eğer bayern olacaksak piyasaki tüm iyi yerlileri biz toplamalıyız hem rakipleri zayıf bırakmış oluruz hem biz makası açarız her anlamda.
kaynak Osiyi hergün al hilale gönderen santi şeref yoksonu olduğu için emin değilimDursun başkanın basın toplantısı ve Fener'in Greenwood transferi sonrası foruma bir huzur geldi.
Sezon acip sezon kapatan bi takim bu takim. Biraz guvenelim lutfen
Kutucudan çok iş yapma ihtimali olduğu kesinDiri bir Dervisoglu yedek forvet olarak is yapabilir
Mevcut kadromuz osimhen önderliginde tekrardan ipi gögusleyecektir allahin izniyleKasada para yok r’daş maalesef kepenkleri indiriyoruz
Bizim yönetim hala böyle birşey ile karşılacağının farkında değil :Ben bu fener'den korkarım arkadaş
Bizim yönetim hala böyle birşey ile karşılacağının farkında değil :
Hangi takımda oynuyorLuiz Diaz diye bir herif buldum fena
Kovalamamız lazım bence ama yine alamayızBiz bu sene bir set daha arias kovalarız.
Camia da yogun oranda fblisleme varNecati Ateş:"Şahan. Sana sesleniyorum.Masaya 50 milyonu koy yoksa şımarıklık yapma. Başkanla ilgili konuşuyorsun dikkatli ol.Hadsiz."
Bayern diye bir takım adını da yeni duydum. Ne topçular buluyorlar ya.Hangi takımda oynuyor
Bu sefer 30dan kapıyı açarlar gibi.Kovalamamız lazım bence ama yine alamayız