- 20 Mayıs 2011
- 23.114
- 10.136
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ironi olarak yazdım zaten.Rüyanda mı)))) düne kadar 15m istiyorlardı. kesin 20 olmuştur .Türkiye liginden bize 2 milyona oyuncu verecek takım varmı ?GS oldumu x 3-4.
ulan bunlar nasıl bu paraları harcıyabiliyor
Son cümlen tamda durumumuzu açıklıyor. Aynen katılıyorum.şimdi mesela oynamayacak birçok oyuncu bedava verilecek.Bende ironi olarak yazdım zaten.
Bizim kerizler onlara centilmenlik yapar ama biz onlardan istedik mi vermemek için hatta şikecilere peşkeş çekmek için kırk takla atarlar.
sadece Türkiye'de değil dünyada transfer yapmayan tek takım biz kaldık sanırım herkes patır patır transfer yapıyor biz neyi bekliyorsak artık
Uğurcan'ı 27.5 milyona aldık. Sosyal medyada da sürekli 36 muhabbeti dönüyor ama ödenen bonservis 27.5m€.Ugurcan icin 35 bizden aldi 20 de Felipe Augusto etti 55.. Bence Oulaiyi de satacaklar 40 civarina.. Bunlar gecen yil ve bu yil toplasan hayatta 100 milyon harcamazlar .. Gelir gider olarak bizden cok daha mantikli isler yapiyorlar

Arsenal ve PSG harici bütün büyük takımlar transfer yaptılar. Onların da zaten transfere ihtiyaçları yok taş gibi takımlar. Kadroyu korusalar yeter.Bayern harici henüz transfer yapan lig şampiyon yok galiba, psg de yapmadı sanırım henüz emin değilim
Barca da yapti da önemi yok. Daha takim dun toplandi. Acele edip hata yapmağa gerek yok, elbet bizde bir gun transfer yaparizBayern harici henüz transfer yapan lig şampiyon yok galiba, psg de yapmadı sanırım henüz emin değilim
Barca da yapti da önemi yok. Daha takim dun toplandi. Acele edip hata yapmağa gerek yok, elbet bizde bir gun transfer yapariz