9_Z4LKTv_400x400.webp

Rüyanda mı:))))) düne kadar 15m istiyorlardı. kesin 20 olmuştur .Türkiye liginden bize 2 milyona oyuncu verecek takım varmı ?GS oldumu x 3-4.
Bende ironi olarak yazdım zaten.
Bizim kerizler onlara centilmenlik yapar ama biz onlardan istedik mi vermemek için hatta şikecilere peşkeş çekmek için kırk takla atarlar.

Bende ironi olarak yazdım zaten.
Bizim kerizler onlara centilmenlik yapar ama biz onlardan istedik mi vermemek için hatta şikecilere peşkeş çekmek için kırk takla atarlar.
Son cümlen tamda durumumuzu açıklıyor. Aynen katılıyorum.şimdi mesela oynamayacak birçok oyuncu bedava verilecek.

sadece Türkiye'de değil dünyada transfer yapmayan tek takım biz kaldık sanırım herkes patır patır transfer yapıyor biz neyi bekliyorsak artık

ulan bunlar nasıl bu paraları harcıyabiliyor

Ugurcan icin 35 bizden aldi 20 de Felipe Augusto etti 55.. Bence Oulaiyi de satacaklar 40 civarina.. Bunlar gecen yil ve bu yil toplasan hayatta 100 milyon harcamazlar .. Gelir gider olarak bizden cok daha mantikli isler yapiyorlar

Ugurcan icin 35 bizden aldi 20 de Felipe Augusto etti 55.. Bence Oulaiyi de satacaklar 40 civarina.. Bunlar gecen yil ve bu yil toplasan hayatta 100 milyon harcamazlar .. Gelir gider olarak bizden cok daha mantikli isler yapiyorlar
Uğurcan'ı 27.5 milyona aldık. Sosyal medyada da sürekli 36 muhabbeti dönüyor ama ödenen bonservis 27.5m€.

Bu arada transfer bilançosunda bu dönemi de dahil edersek eksideler.

Ya bonservis mesele değil

Verirsin 30 milyon 2 yıl vadeye bölersin ödenir yani, 3 yıl sonra geri ödemeli düşük faizli kredi çekersin vs devlet her türlü desteği veriyor zaten kulüplere

Futbolu fm sandığınız için şaşırıyorsunuz

Fm’de bütçe kısmına “devlet desteği al” “bankadan 5 yıl sonra ödemeli %1.5 faizli kredi iste” gibi seçenekler gelse biraz daha oturacak kafanızda :asd:

Bayern harici henüz transfer yapan lig şampiyon yok galiba, psg de yapmadı sanırım henüz emin değilim
Arsenal ve PSG harici bütün büyük takımlar transfer yaptılar. Onların da zaten transfere ihtiyaçları yok taş gibi takımlar. Kadroyu korusalar yeter.

Geri
Üst Alt