Bu arada şu yabancı sınırı dert olmasa davinson yanına lucumi'yi çok isterdim, inanılmaz uyumlu bir ikili tam adam yiyen tayfa.

O Hassan çok adam eksiltiyor diye ünlü bir herif zaten, şu İsveç takımında bize karşı oynayan herif gibi biraz.

Sonuca aşırı yansıtamıyor o çalım kalitesini.

Sara 15 etmez dediğimizde 35-40 diye bize laf edenler haklısınız bence 98+7 bile eder obez sara
Allah Galatasaray’ı sizin gibilerden korusun

Ekli dosyayı görüntüle 327877

Adamın piyasa değerinin bu kadar düşük olmasında salomon rondon denen eşşeğin o kadar katkısı var ki, rahat yarım sezonda 20 asistini falan yedi, o malak ile yola çıkıp yine küme düştüler. Hassan baya yetenekli herif bu arada.

Scout budur cogumuz bu adamin varligini dun ogrendik..Buyuk liglerde zor ama bizim ligde tuhaf seyler yapabilir

Problem transferden daha buyuk bence. Galatasarayın yeni yonetimi secildi ama degisen bir sey yok.
Basın sozcun kim belli degil,
Transferden kim sorumlu belli degil
Futbolun yonetici kim o da belli degil
Dogru duzgun acıklama yok, net bir strateji yok.
Arada Okan Buruk konusursa bilgi geliyor, bir de yonetim yalakası gazeteciler arada taraftarı azarlıyor.
Bu ortamda iş cıkmaz zaten dogru duzgun transfer yapıldıgı tek donemde bir sorumlu yonetici vardı o da Erden Timurdu. Sonraki donemde surekli rezillikler yasandı.
Bu ortamda planlı bir transfer yapılması zaten beklenemez. Begen begenme alt yapında para harcayıp yetistirdigin adamları bile Fenerbahceye kaptırıyorsun.
İcardi rezilligi bile durumu gormek icin yeterli. Hoca istemiyorum diyor ona ragmen teklif yapıyorsun ona ragmen adam cevap vermiyor hala bekliyoruz diyorsun.
Saçma bir genel kurul yapısı oldugu icin simdi arasan baskan adayı bile yok. Cıkan adam Eşref Hamamcıoglu, Suheyl Batum falan
Federsayon ne isterse yapıyor sacma sapan x acıklaması dısında akisyonun yok.
Aslan Tepe iyidir kotudur bilmem ama kemerburgaza bakınca 100 sene bitmez orası zaten.
Durum sıkıntılı ve transfer onun sadece gorunen yuzu
Aslında şimdi Tam zamanı başkanımızı sarıp sarmalamanın.Neden vakit kaybediliyor anlam veremiyorum.Bir zaman var ise tamda o noktanın üzerindeyiz şuan.Kişisel düşünceler her ne olur ise olsun evet tamda şuan.

Dünyanın bütün coğrafyasında her kulüp takır takır transfer yapıyor Galatasaray hariç. Her sene aynı terrane hiç değişmiyor maalesef.

Bir haber de benden;
Galatasaray Eylül'e kadar mutlaka transfer yapacak (zıpporo sport)

bunlara para yediren, para kazandıran herkesin..

Temmuz ilk haftası itibari ile Galatasaray hala en iyi kadroya sahip olsa da bakınca BJK ile bile neredeyse kadro farkı kapandı
Kalede Ugurcanın yerli vs gibi avantajları varsa da nerdeyse aynı seviyeye geldi.
Sol bekte aldıkları adamı tanımasam da Jakobs ile aynı sekilde geldigini dusununce onunde olmasa da cok gerisinde degildir
Sag bek Murillo, Sallai ile benzer kalitedeler
Stoper olarak su an Galatasaray önde ama Lucumi gelirse orada da en az Galatsaray kadar bir tandem olur
8 numarada sara ve orkun dediginde Orkun ondedir
6 numara iki takımda da yok sayılır
10 numara iki takımda da yok
Sol kanat Barıs vs Trossard farklı oyuncular olsa da fayda olarak buyuk takımlara karsı Barıs, ligin cogu macında Trossard iyidir. Belki eşit diyebilirsin
Sag kanat Sane duruma gore efsane duruma göre kestane ama besiktasta hic yok o acıdan Galatasaray onde
Forvet neyseki Haaland ve Harry haric herkesten onde Galatasaray bu adamlarla bile bence eşit. Fakat Vlahovic alınırsa hala Galatasaray onde olsa da TR icin yine de en iyi ikinci forvete sahip olurlar.

Fenerbahce bence su an BJK nin bile gerisinde ama olur da iyi bir forvet ve Greenwood alırlarsa o zaman iyi ortasaha ve hucum hattı ile olmayan bek ve iyi stoper tandemi ile Galatasaraya cok yakın bir kadroları olur.

Bir de fenerasyonun etkisini dusununce eger cok iyi en az 3 ve 2 potansiyelli transfer yapmazsak sampiyonlar ligi de varken yarışamayız.
Bu gercekleri kabul etmek lazım. Öyle kiralık transfer ile bu sezon gecerse 2. lik hedef olur ve 3. luk normal sonuc haline gelir.

Gecen seneki besiktas yok, trabzon daha iyi, FB nin de en azından forveti olacak.
Hocam GS'de 6 numara 5.senesinde Torreira hatırlatırım.Nasıl yok sayılır.Hiç anlam veremedim.Ne demek istedin.Hiçbirşeye hürmet yoksa bile geçmiş 4 seneye hürmet olsun.Lütfen.3 maç kötü oynadı yok oldu diye o anlam nasıl çıktı????
Hangi takımda var Torreira ???

Galatasaray çiftliğinde tatile gidenler 90 kg, sakatlananlar 100 kg olarak dönüyor. Sakatlıktan dönenler kilo veremiyor ama biz hala gencecik çocukların yerine bu sorumsuzları oynatıyoruz. Ciddiyetsiz herifin biriyle tatili bitsin de sözleşme uzatalım diye görüşüyoruz.

Bu aptallıklar beni çıldırtacak bir gün.

Geri
Üst Alt