- 17 Aralık 2008
- 33.524
- 26.147
- 3.013
Babalo mu belabo mu ne öyle birinin daha adı geçiyor, o peki?
o harika bi herif abi
keşke olsa idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babalo mu belabo mu ne öyle birinin daha adı geçiyor, o peki?
70m pound satofieldo harika bi herif abi
keşke olsa idi
bana gelen bilgi tepkilerden ötürü dursun özbek 2 tane yıldız futbolcu alma kararı vermiş taraftarı susturacakmış
zaten asagsi suan kurtarmazLesley - Pape Sarr (Curtis Jones)
----Buendia----
Müqo bir orta saha olur
Hayatı olmayan izlerfenerin hazırlık maçı var 20.30
izlenir
Lesley - Sarr/CurtisBakalım haftaya insin şu u23 orta saha. 10 no için Diaz'ın Madrid'teki durumu da beklenebilir.
Güzel diyon da bu konuda sorun dünya futbolunda bi bonservis artışı var.Bura ticarethane degil de 20 milyon gibi rakamlar cok kolay konusulmaya baslandi.2 sene once Sara tarihimizin en pahali transferiydi.Alacaksin da satacaksin da bunu yapmazsan degisimi dogru yapmamis olursun.Burasi ticarethane olmadigi gibi yasli bakim evi de degil buda var.
Kurala uymuyor yoksa saibari'yi bile almıştık.Enzo milot'u alıyormuşuz doğru?
Yok yav geçen bende magassa ile karıştırdım magassa'nin ayağı daha kötüOguçukvu kazma değil dimi?
emir satonun beğendiği topçudan uzak duracaksın hayatta kalmak istiyorsanSato reis ugochukwuyu tabi begenmez adamin istedigi orta sahalar( alex scott- baleba ) 70-80 milyon
Baleba + Brahim Diaz + Ruiz yeter.
Forvete u23 kanat için u23
Lesleyi begenıyorum dogrusuLesley bize geldikten sonra Osimhen sayesinde Nijerya milli takımını seçebilir
yunan kaleciyi sokamadı ya bize mutsuz ;=)emir satonun beğendiği topçudan uzak duracaksın hayatta kalmak istiyorsan