Greenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.
%60'ına 40-45+ bonus veriyorlar sanırım. Manu'nun hakkı için onlarla ayrı pazarlık yürütülüyormuş sanırım o dış basına göre.

erden timur'un kurduğu kadronun bu sezon itibariyle miadını doldurduğu ligin ortalarında oynanan oyundan zaten belli değil miydi
madem osiyi aldın o zaman yeni yapılanmaya gideceksin birader, kadronun getundeki kıllar ağarmış

cl oynayacaz küme düşen takımın banko oyuncusu kiralık olarak transfer edilmeye çalışılıyor

bu nasıl bi zevzeklik
zevzeklik mi hainlik mi o da belli değil

Roma cok bol keseden para harcayan takımdı greenwooddan vazgecmeleri ilginc

Greenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.
Boyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyor

erden timur'un kurduğu kadronun bu sezon itibariyle miadını doldurduğu ligin ortalarında oynanan oyundan zaten belli değil miydi
madem osiyi aldın o zaman yeni yapılanmaya gideceksin birader, kadronun getundeki kıllar ağarmış

cl oynayacaz küme düşen takımın banko oyuncusu kiralık olarak transfer edilmeye çalışılıyor

bu nasıl bi zevzeklik
Yada ust taraflardan, telefon geldi 4 senedir sampiyon oluyorsunuz, biraz da obur takimlar olsun diye.

Oda olabilir, sasirmam.

Para harcamaları zaten senelerdir bitmiyor eskiden bizim parayı bölüyorlardı yeni sistemde o da yok. Onların kazanacağı 3-5 fazlanın bize zararı olmaz.

Avrupa ligi kalırlarsa direk lige asılırlar CL de olursa maç günlerine kadar çok şey eşit olur

Herhalde ilk defa CL katılmalarını boylarının ölçülerini alsınlar istiyorum
Paradan bahsetmiyorum zaten. İlerledikleri, motivasyon sağlayan her şey onlar için avantaj, bizim için de dezavantaj. Onlar yeni bir kimlikle sahaya çıkacak bu sezon ama eski isimler var başlarında. Başarısız olmuş isimler. İlk kayıpta taraftar nefesini hissettirir. CL'ye adım atmamaları, lige moral olarak 1-0 yenik başlamaları bizim için daha hayırlı olacaktır.

CL'ye katılmayı başarırlarsa bir şeylerin düzeldiği inancı ile iyice kenetlenecekler. Yıllardır şampiyon olamıyorlar, yıllardır CL yüzü görmüyorlar. Bu iki durum asla değişmemeli. CL'ye atacakları adım şampiyonluğa olan inançlarını arttırır.

Rotasyonlu kadroları olacak bu sezon. Bize ekstra oynayacakları maçların hiçbir faydası olmayacak.

bu nasıl bi zevzeklik

Aslinda erden timurun kadrosu 2024-2025te miadini doldurdu..Osimhen geldi herseyi bizim lehimize cevirdi tek basina .. Son gunlerde bu piyango vurmasa 4 yil degil 2 yil sampiyonduk

Greenwood istanbula gelmeden herşey olabilir, bitti gözüyle niye bakıyosunuz

2 tane nokta transferler ligin içinden geçeriz yine de şaapmayın. Bu dengesizler çıkarıp anlamsız bir şekilde şak diye 30 milyon çakıyor oyuncu için.

Emin olamıyorum.
Sinbo gibi çay makinesi alacakken elektrik süpürgesi çıkmasın yeter. Doğru admlar var hala piyasada.

greenwood bu ligte 20 gol 10 asist rahat yapar savunabilecek savunma yok ligde

Sezonun 2.yarisindaki sahadaki takimi gören akilli bir hoca ve yonetim takimin çoğunu ve gerekiyorsa hocayi bile degistirirdi maalesef bunu göremedi hicbiri

Paradan bahsetmiyorum zaten. İlerledikleri, motivasyon sağlayan her şey onlar için avantaj, bizim için de dezavantaj. Onlar yeni bir kimlikle sahaya çıkacak bu sezon ama eski isimler var başlarında. Başarısız olmuş isimler. İlk kayıpta taraftar nefesini hissettirir. CL'ye adım atmamaları, lige moral olarak 1-0 yenik başlamaları bizim için daha hayırlı olacaktır.

CL'ye katılmayı başarırlarsa bir şeylerin düzeldiği inancı ile iyice kenetlenecekler. Yıllardır şampiyon olamıyorlar, yıllardır CL yüzü görmüyorlar. Bu iki durum asla değişmemeli. CL'ye atacakları adım şampiyonluğa olan inançlarını arttırır.

Rotasyonlu kadroları olacak bu sezon. Bize ekstra oynayacakları maçların hiçbir faydası olmayacak.
CL’ye uzun süre sonra girerlerse motiveden çok ekstra yorgunluk getirir gibi rotasyonlu kadroları lige yetmez hatta mümkünse son 24’e kalsınlar bizde kalalım kafa kafaya gidelim geçen sene ligin sonunda yok olmuştuk onlar tempoyu kaldıramaz gibi geliyor

Sizce bu fener bizim altyapıdaki çöpleri ya tutarsa diye mi topluyor. Tamamen Galatasaray fobisinden kaynaklı adı konmamış bir pisikolojik durum mu, yoksa başka bir sinsilik peşindeler mi?

Geri
Üst Alt