- 20 Ağustos 2009
- 18.419
- 24.300
- 2.973
Y.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane nokta transferi yapacak yönetim bizde olmadığı için moralimiz bozuluyor. Koskoca gs'yi bakkal zihniyetli adamlar yönetiyor2 tane nokta transferler ligin içinden geçeriz yine de şaapmayın. Bu dengesizler çıkarıp anlamsız bir şekilde şak diye 30 milyon çakıyor oyuncu için.
Emin olamıyorum.
Sinbo gibi çay makinesi alacakken elektrik süpürgesi çıkmasın yeter. Doğru admlar var hala piyasada.
Niye alalım ki İcardi tatilini bitirsin 5 m Euro’ya temiz maaş varadamlar 50 basıp greenwood alıyor biz kapımızda yatan duranı kiralık alamıyoruz
Onlarda bizim için yıllardır aynı muhabbetleri yaparlarBoyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyor
Süperstarı keremi için fenerli olmak istiyorüyeliğini iptal ederiz sıkıntı yok
Üstad o bir gardi piyangosuydu her zaman olmaz malesef. bu yönetimden hayır gelmeyeceği kesin de dediğin gibi belki yine şansa bir piyango çıkar bizeY.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.
Hiç gerek yok. Asırlardır CL'ye adım atamamış loser adamların motive olmasını dilemeyelim. Beter olsunlar.CL’ye uzun süre sonra girerlerse motiveden çok ekstra yorgunluk getirir gibi rotasyonlu kadroları lige yetmez hatta mümkünse son 24’e kalsınlar bizde kalalım kafa kafaya gidelim geçen sene ligin sonunda yok olmuştuk onlar tempoyu kaldıramaz gibi geliyor
Zaten derdimiz gs olmasa bu yönetimin rezilliklerini niye dert edinelim. Bu yönetimin gs'ye yaptığı kötülüğe dur demek taraftarın göreviEn kötü gün bugünse bugünde Galatasaray. Ölmeye gerek yok bu günler de geçer
Dursun şu an istifa etse Beylikdüzü meydanında lokma döktürürüm öyle sevmiyorum ama Galatasaray'ın büyüklüğüne inanıyorum yine bir yolla düzlüğe çıkarız rahat ol.Üstad o bir gardi piyangosuydu her zaman olmaz malesef. bu yönetimden hayır gelmeyeceği kesin de dediğin gibi belki yine şansa bir piyango çıkar bize
Bizim yönetim gereğini yaparsa fikrim değişir yapmazsa fikrim değişmeyecek elemeler ağustos sonunda umarım o güne kadar fikrimi değiştirecek şeyler görürüzHiç gerek yok. Asırlardır CL'yr adım atamamış loser adamların motive olmasını dilemeyelim. Beter olsunlar.