Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.594
- 7.772
- 1.233
bunu biz biliyoruz ama hocamız bilmiyor maalesefKaan ve İlkay dan bu sene verim alma ihtimalimiz yok gibi bir şey. Lemina zaten bütün sezonu kaldıramaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu biz biliyoruz ama hocamız bilmiyor maalesefKaan ve İlkay dan bu sene verim alma ihtimalimiz yok gibi bir şey. Lemina zaten bütün sezonu kaldıramaz.
Kesinlikle elenmeleri gerek. Ne kadar puan, maç kaybı yaşarlarsa o kadarerken karışırlar. Taze kan geldi, eskiyi tekrar deniyorlar. Her kayıp sarsacak onları, baskı artacak. Bir şekilde yarışı önde götürmeliyiz, ne kadar bizden uzaklaşırlarsa o kadar hızlı çökerler.Onlarında CL’ye kalması lazım 8 maç ekstradan yorulsunlar
Bakalım onlarla CL’de ne yapacak
Abi son maçları kelle koltuk altında izledik, revizyon yoksa patlarız bu sene.bunu biz biliyoruz ama hocamız bilmiyor maalesef
aldılar
Yav ne buralara düşmesi Madrid Barcelona Psg filan bir yerde oynuyordu olise mi greenwood mu deniyordu adamı aforoz ettiklerindeVallahi kahroluyorum ya. Greenwood kız arkadaşını dövmese buralara bu yaşta düşecek adam değildi normalde. Ligin üstünde oyuncu geliyor.
Yav ne buralara düşmesi Madrid Barcelona Psg filan bir yerde oynuyordu olise mi greenwood mu deniyordu adamı aforoz ettiklerinde
Getafeye giderken alalım dedim yok tecavüzcü yok bilmem ne sanki hakimiz mahkeme kurduk
Azizim six packli Kaan, kalın pazulu Jelert, diri bir Lemina fark yaratmaz mıKaan ve İlkay dan bu sene verim alma ihtimalimiz yok gibi bir şey. Lemina zaten bütün sezonu kaldıramaz.
Bu ekiple iyi tavla oynanır Umudum dübeşimAzizim six packli Kaan, kalın pazulu Jelert, diri bir Lemina fark yaratmaz mı![]()
Bu ank denen kolpaci su tivitlerin altlarını okusa keske.
Para harcamaları zaten senelerdir bitmiyor eskiden bizim parayı bölüyorlardı yeni sistemde o da yok. Onların kazanacağı 3-5 fazlanın bize zararı olmaz.Kesinlikle elenmeleri gerek. Ne kadar puan, maç kaybı yaşarlarsa o kadarerken karışırlar. Taze kan geldi, eskiyi tekrar deniyorlar. Her kayıp sarsacak onları, baskı artacak. Bir şekilde yarışı önde götürmeliyiz, ne kadar bizden uzaklaşırlarsa o kadar hızlı çökerler.
bu arada oyuncun 100% hakkini degil, yuzde 60% hakkinda 45m euro veriyorlar.Greenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.
Şiddetten öte tecsvüz söz konusu olayda. O olay dışında da kurallar konusunda sorunları olan birisi. Sıkıntılı bir tipVallahi kahroluyorum ya. Greenwood kız arkadaşını dövmese buralara bu yaşta düşecek adam değildi normalde. Ligin üstünde oyuncu geliyor.