Onlarında CL’ye kalması lazım 8 maç ekstradan yorulsunlar

Bakalım onlarla CL’de ne yapacak
Kesinlikle elenmeleri gerek. Ne kadar puan, maç kaybı yaşarlarsa o kadarerken karışırlar. Taze kan geldi, eskiyi tekrar deniyorlar. Her kayıp sarsacak onları, baskı artacak. Bir şekilde yarışı önde götürmeliyiz, ne kadar bizden uzaklaşırlarsa o kadar hızlı çökerler.

eskiden gs transferde elini korkak alıştırmazdı artık fener yapıyor bunu ne fırsat gelirse hemen cokuyor

Vallahi kahroluyorum ya. Greenwood kız arkadaşını dövmese buralara bu yaşta düşecek adam değildi normalde. Ligin üstünde oyuncu geliyor.
Yav ne buralara düşmesi Madrid Barcelona Psg filan bir yerde oynuyordu olise mi greenwood mu deniyordu adamı aforoz ettiklerinde
Getafeye giderken alalım dedim yok tecavüzcü yok bilmem ne sanki hakimiz mahkeme kurduk

Greenwood ha... Güzel hamle yaptı Fener.

Torreira yerine baleba
Lemina yerine kefren thuram
Sara yerine joaoaoao gomes

Upgrade böyle olur alın bunları

Yav ne buralara düşmesi Madrid Barcelona Psg filan bir yerde oynuyordu olise mi greenwood mu deniyordu adamı aforoz ettiklerinde
Getafeye giderken alalım dedim yok tecavüzcü yok bilmem ne sanki hakimiz mahkeme kurduk

Karı hala herifle evli olayı öyle ya da böyle kapattılar. Ben sahaya bakarım. Gitti gül gibi transfer.

Greenwoodun bonservisini heralde pesin vermiyorlardir, aziz sampiyon olup efsane olmak icin dügmeye bazmis, seneyede gidecek ve bütün borclari yeni yönetime birakacak.

adamlar osimhen seviyesinde topçu çektiler greenwood game changer ligin kaderiyle oynar maalesef lig 1 de 20 gol 20 asist yapan adam 50 gole falan katkı yapar burda

Kesinlikle elenmeleri gerek. Ne kadar puan, maç kaybı yaşarlarsa o kadarerken karışırlar. Taze kan geldi, eskiyi tekrar deniyorlar. Her kayıp sarsacak onları, baskı artacak. Bir şekilde yarışı önde götürmeliyiz, ne kadar bizden uzaklaşırlarsa o kadar hızlı çökerler.
Para harcamaları zaten senelerdir bitmiyor eskiden bizim parayı bölüyorlardı yeni sistemde o da yok. Onların kazanacağı 3-5 fazlanın bize zararı olmaz.

Avrupa ligi kalırlarsa direk lige asılırlar CL de olursa maç günlerine kadar çok şey eşit olur

Herhalde ilk defa CL katılmalarını boylarının ölçülerini alsınlar istiyorum

Vallahi kahroluyorum ya. Greenwood kız arkadaşını dövmese buralara bu yaşta düşecek adam değildi normalde. Ligin üstünde oyuncu geliyor.
Şiddetten öte tecsvüz söz konusu olayda. O olay dışında da kurallar konusunda sorunları olan birisi. Sıkıntılı bir tip

Şu alt yapıdaki oyunculara aşık olan tayfa, alt yapıdaki hocalardan biri yönetsin takımı siz de kurtulun biz de...

Geri
Üst Alt