YAv küfürlü twit atmak yasak arkadaşlar

twitterdan küfredip burda paylasayım o zaman

cezai işlem uyguluyoruz
şimdilik ceza düşük uyarıyoruz

Kaleci ve Osimhen ve Toreira hariç diğer hiç bir oyuncu bu takımda heyecan yaratacak tipte adamlar değil Baris safi koşar teknik hak getire
Sane ne yaptığı belli degil
Takımın en fazla yetenek seti olan oyuncusu
Yunus Akgün işte siz düşünün halimizi

Adam daha 23 yaşında o olay olmasa o seviyeye çıkardı diyorum kaç senesini çaldı oyuncunun
Olise 2 sene önce neredeydi şu an hangi seviyede
Şimdi biri çıkıp diyebilir mi
Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood un çok önünde diyemez
Oyuncu saf yetenek bu tip adamlar TR ligine düşmemeli düşünce fark yaratıyor
Saf yetenek olarak bakarsan Ziyech hepsinden öndeydi yarım yamalak 1 sezon oynadı gitti ingiliz oyuncuların hiç bizim ligde adam akıllı top oynamaya geldiğini hatırlamıyorum. Yüklü sözleşmeyi alıp yatışa geçebilir karakter olarak da sıkıntılı bir tip zaten bekleyip göreceğiz.

Adam daha 23 yaşında o olay olmasa o seviyeye çıkardı diyorum kaç senesini çaldı oyuncunun
Olise 2 sene önce neredeydi şu an hangi seviyede
Şimdi biri çıkıp diyebilir mi
Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood un çok önünde diyemez
Oyuncu saf yetenek bu tip adamlar TR ligine düşmemeli düşünce fark yaratıyor
Oyuncu 25 yaşına giriyor Ekim ayında. Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood'un önünde gayet denir bu arada.

Saf yetenek olarak bakarsan Ziyech hepsinden öndeydi yarım yamalak 1 sezon oynadı gitti ingiliz oyuncuların hiç bizim ligde adam akıllı top oynamaya geldiğini hatırlamıyorum. Yüklü sözleşmeyi alıp yatışa geçebilir karakter olarak da sıkıntılı bir tip zaten bekleyip göreceğiz.
Ziyech 23 yaşında mi geldi ülkeye
Talisca 23 yaşında ne yarattı ise Greenwood fazlasını yaratır sakatlanmaz ise 30 gol asist rakamını yürüyerek yakalar

bu dursun nie göz göre göre çöküşe iteliyor bizi

Şöyle bir şey gördüm yalandır muhtemelen de bizimkilerden de herşeyi bekliyor insan

Dün Lucimi de Sanchez gibi önde basan bir stoper olduğunu gözlemleme fırsatım oldu. Bu adamı alın.

Berat Yılmaz'dan çok umutluyum, keşke bir de teknik direktörü olsa takımın

Oyuncu 25 yaşına giriyor Ekim ayında. Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood'un önünde gayet denir bu arada.
Saf yetenek olarak ben demem Hepsi aynı seviye yetenekliler mbappe çok süratli ve kuvvetli
Olise Cok daha bitirici denebilir
Mesele Greenwood uzaktan müthiş topa vuruyor
Ama ortalamada üst düzey bir yetenek bu ülkeye rakibe geldi şu imkanlar varken şu adamı rakibe kaptırmak hele hele bir teklif bile vermeden aptallik
2 maça çıksın burda dursunnnnn diye herkes bagirir

Geri
Üst Alt