Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.637
- 9.934
- 2.068
Şu saatten sonra bizi Bruno Silva bile kesmez Mertimonlar greenwood'u alıyorsa biz de bruno fernandes'i almak zorundayız heveslerini kursaklarında bırakmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu saatten sonra bizi Bruno Silva bile kesmez Mertimonlar greenwood'u alıyorsa biz de bruno fernandes'i almak zorundayız heveslerini kursaklarında bırakmak lazım
Saf yetenek olarak bakarsan Ziyech hepsinden öndeydi yarım yamalak 1 sezon oynadı gitti ingiliz oyuncuların hiç bizim ligde adam akıllı top oynamaya geldiğini hatırlamıyorum. Yüklü sözleşmeyi alıp yatışa geçebilir karakter olarak da sıkıntılı bir tip zaten bekleyip göreceğiz.Adam daha 23 yaşında o olay olmasa o seviyeye çıkardı diyorum kaç senesini çaldı oyuncunun
Olise 2 sene önce neredeydi şu an hangi seviyede
Şimdi biri çıkıp diyebilir mi
Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood un çok önünde diyemez
Oyuncu saf yetenek bu tip adamlar TR ligine düşmemeli düşünce fark yaratıyor
Azizim söylememBiz ne çekelim Umudum![]()
Oyuncu 25 yaşına giriyor Ekim ayında. Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood'un önünde gayet denir bu arada.Adam daha 23 yaşında o olay olmasa o seviyeye çıkardı diyorum kaç senesini çaldı oyuncunun
Olise 2 sene önce neredeydi şu an hangi seviyede
Şimdi biri çıkıp diyebilir mi
Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood un çok önünde diyemez
Oyuncu saf yetenek bu tip adamlar TR ligine düşmemeli düşünce fark yaratıyor
Ziyech 23 yaşında mi geldi ülkeyeSaf yetenek olarak bakarsan Ziyech hepsinden öndeydi yarım yamalak 1 sezon oynadı gitti ingiliz oyuncuların hiç bizim ligde adam akıllı top oynamaya geldiğini hatırlamıyorum. Yüklü sözleşmeyi alıp yatışa geçebilir karakter olarak da sıkıntılı bir tip zaten bekleyip göreceğiz.
Şöyle bir şey gördüm yalandır muhtemelen de bizimkilerden de herşeyi bekliyor insan
Azizim doğru tespit biz gittik Cuestaya bayıldık yanlış partneri aldıkDün Lucimi de Sanchez gibi önde basan bir stoper olduğunu gözlemleme fırsatım oldu. Bu adamı alın.
Bal yapmayan arı değil de, yaratıcı biri lazım Umudum, Enzo Fernandes e muadil biri yok muGedson yarım kalmış hikaye
Saf yetenek olarak ben demem Hepsi aynı seviye yetenekliler mbappe çok süratli ve kuvvetliOyuncu 25 yaşına giriyor Ekim ayında. Olise ve Mbappe saf yetenek olarak Greenwood'un önünde gayet denir bu arada.