Bana Greenwoodtan, asensiaodan daha iyi 10 numara alacaksın arkadaş. Banane limitten bütçeden paradan borçtan.

Gidip paraya kıyıp en iyi adamları alıp geleceksin
zaten transfer yok diye keyfimiz yok bir de rakipler sürekli bomba patlatıyor şöyle çıldırmamıza az kaldı

Adamı almalıyız diye sitem mi ediyorum bir daha oku daha bunu anlamadan yorum yapıyorsun.

Rakam konusunda yorum yaptım

Önceliğimiz orta saha niye kanat alalım
Ben agit yakmayi biz niye almiyoruz ki diye demedim ki :D fb aliyor diye agit yakiyorsunuz kac saattir onu diyorum.

Simdi fb bu transferle ya Asensio'yu ya da Talisca'yi ilk 11'den dusurdu. Ya da bunlardan birini gonderecek. Bu oyuncular zaten gol-asist olarak on plandaydi. Cok degisiklik olmayacak o konuda. Eger iyi bir santrfor alirlarsa o zaman sikinti buyuk olur.

Onceligimiz evet orta saha. Sonradan, kanat ve santrfor alternatifi de lazim bize.

Kariyerinin uçtuğu dönem iğrenç olayı yaşamasa bambaşka bir noktaya giderdi adam
1.5 sene futbol oynamadı döndü yine Getafe’de iyi oynadı, Marsilya’da iyi oynadı muhtemelen geçmişi kötü olmadaydı bu sene yine A+ takımda görürdü
Daha üst noktada olabilirdi sorun o değil ama Osimhen noktasında olamazdı. Osimhen bambaşka bir skala. Bizim takıma çok istediğim Brahim Diaz var o gelse de Osimhen ayarında değil. Greenwood da Diaz kalitesinde bir adam ona bir lafım yok. Osimhen'in seviyesi bana göre Bruno Fernandes, Kvara, Vini vb. bu seviyelerde. Yani mevkiinde sayılı oyunculardan biri.

50 milyon deli para bunun 50 ettiği yerde osimhene verilen 75 bedava

Bana Greenwoodtan, asensiaodan daha iyi 10 numara alacaksın arkadaş. Banane limitten bütçeden paradan borçtan.

Gidip paraya kıyıp en iyi adamları alıp geleceksin
1783535374860.webp

Daha üst noktada olabilirdi sorun o değil ama Osimhen noktasında olamazdı. Osimhen bambaşka bir skala. Bizim takıma çok istediğim Brahim Diaz var o gelse de Osimhen ayarında değil. Greenwood'ta Diaz kalitesinde bir adam ona bir lafım yok. Osimhen'in seviyesi bana göre Bruno Fernandes, Kvara, Vini vb. bu seviyelerde. Yani mevkiinde sayılı oyunculardan biri.
Osimhenin ciddili olarak forvetteki tek ikamesi halanddır hatta osiyi city hücumuna koy halanddan fazlasını yapar herifi besleyemiyoruz bu takıma 10 numara ve topla çıkabilen 6-8 arası bir adam lazım

Sizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.

Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını çekeriz cümleten.
Greenwood ya Asensio ya Talisca'nin rolunden calmayacak mi? Ya da bunlardan birini gonderecekler. Bu ikisi zaten cok gol ve asist katkisi veriyordu. Cok degisen bir sey olmayacak bence.

Futbol aklı yok azizim

saneyi arabistana 20 ye satıp 30 a şeldurupu alacak yönetım yok
Futbol aklı bu mu yav.
Geçen sene keremle birlikte bu da ayrılacaktı 12 milyona gidip çekecektin. Batan geminin malları olarak ne var ne yok satıyordu adamlar.
Ayrıca bizim sorunumuzu çözebileceğini zannetmiyorum, çocuğun yetenek seti çok geniş ama biraz motivasyon sorunu var gibi çok hızlıca düşüp dağılıyor. Bu maçlık da değil dönemlik performans olarak yansıyor.

30 vermek şu dakika mallıktır.

demekki neymiş 17 sene clye katılamasan da 50mye adam alabiliyormuşsun, bizim şuan ciddi anlamda Pulisic,Brahim Diaz ya da Dani Olmo'yu almamız lazım bu tarz mutlaka üst düzey bir 10 no lazım

2 gün sonra Dursun çıkıp ''Taraftarımızı storelara bekliyoruz, transfer parasız olmuyor'' der.

Çıkıp 10+4 göre transferleri yapıyoruz, bundan sonra hiçbir şekilde değişiklik kabul etmiyoruz diye açıklayın

Ön tarafa harbi olmo çözebilsek tam ilaç olur

Osimhen
Barış Olmo Sane
Ugvucukwu Torreira
Jakobs Vandijk Davinson Singo
Uğurcan

Yeterli olur bence 3 transfer gerisi yedek potansiyelli oyuncu olabilir

Geri
Üst Alt