- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.924
- 5.338
Futbol aklı yok azizim
saneyi arabistana 20 ye satıp 30 a şeldurupu alacak yönetım yok
saneyi arabistana 20 ye satıp 30 a şeldurupu alacak yönetım yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu ligin bayern'i olup şl'de üst turlara çıkalım diyoruz sen ne diyorsun bakanım. Bir gs'li herzaman büyük hedefler peşinde olmalıBeyler, saka ve goygoy bir yana da,
Rakipler tabikide guclenecek, ifbyle 4 sene yarisiyoruz ve trabzon ve tjk da yarisin icinde olmak isteyecekler. Biri 12 sene sampiyon olamiyor, oburu 5 senedir,legenzon 4 senedir.
Bize nasil son gun Osimhen firsati ciktiysa, ifb'ye de greenwood firsati cikti. O olaylari olmasaydi suan zaten EPL de oynuyordu, ayni bizim osimhen baskanla kavga etmeysedi muhabetti.
Rekabet herzaman iyidir, guclu rakipler oldugu zaman birbirine yukariya ceker, gecen 2 sene dogru durust rakip olmadigi icin, bizimkinler saliyordu az kalsin.
Her sene de sampiyon olamazsin, boyle birsey tarihde yok.
Fakat, bize deli eden sey bir baskanin 4 senedir transfer sezonlarda yaptigi ayni hatalar, akillanmiyorda.
basimizdakilerle anca boyle badnanimBiz bu ligin bayern'i olup şl'de üst turlara çıkalım diyoruz sen ne diyorsun bakanım. Bir gs'li herzaman büyük hedefler peşinde olmalı
Mantıklı konusuyorsun bu aralar sebebi ne?basimizdakilerle anca boyle badnanim
hocam ben winner adamım bu transferler olursa feneri tutarsam şaşırmayın
Doğru. O yüzden o koltuğa bu hedeflere uygun isimler oturmalı. Taraftar olarak talep etmekten ve zorlamaktan vazgeçersek bunlar bizi yine 13.yaparbasimizdakilerle anca boyle badnanim
Kariyerinin uçtuğu dönem iğrenç olayı yaşamasa bambaşka bir noktaya giderdi adamOsimhen ayarında dedi. Yani dünyada mevkisinde ilk 5'te dedi Greenwood için yıllık10 normal demiş çok mu?
alkole biraktimMantıklı konusuyorsun bu aralar sebebi ne?
Aziz yeni sayfa açar Ederson ile devam ederlerfener kaleciyi ne yaptı
Az once cok ucuz dedin simdi normal, bizim lige anca boyle getirirsin falan diyorsun.Epl’nin en potansiyelli adamlarından biriydi son 3 seneside rakamsal açıdan baya iyi yani Sane kadar maaş alıyor anormal değil.
Avrupa kulüpleri zaten vermez bizde de Osimhen için o maaşları veremezler ya da Sane için bu adamlar bundan tercih ediyor