Mesela anlamadığım bu Lesley gelirse lig için torreira Lesley orta sahası çok kısır kalmayacak mı?

torreira tüm pas yükünü çeker yine. leşley anca uçan tekmeyle falan dalar millete

level atlatıcı transfer yapmadığımız sürece para çöpe gidior maalesef

Marsilya 50 60 milyon bonservis istiyor deniyordu o iş ne olmus ,roma bile o rakamlara cikamadi sanirim

Mendil dağıtın arkadaşlara ağlama duvarına döndü burası.
Geçen sene de talisca 100 gol atıyor talisca diye kafa ütülediniz herif ülkeye geldiği gibi single çıkardı.

bu şikecilerin yabancı sayısı ne oldu şimdi daha forvet alcaklarmış

Sen once mantikli dusun, sonra ben sana rakam falan soylerim istersen. Ama oncelikle seni mantiga davet ediyorum.

Ayrica herif tecavuzcu zaten, boyle biri icin agit yakamam.
Adamı almalıyız diye sitem mi ediyorum bir daha oku daha bunu anlamadan yorum yapıyorsun.

Rakam konusunda yorum yaptım

Sane bu sezon bambaşka oynayacak görürsünüz gittiği hiç bir takımda ilk sezonu çok parlak değil

Greenwood dengeleri epey değiştirir. Bizim net bir kanat oyuncumuz yok. Saneden beklentim yok bu sene.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.

Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını çekeriz cümleten.
Ben kadromuzun halen bunlardan üst düzey olduğunu düşünüyorum belirli mevkileri tamamlamamız lazım ama abi osimhen tek başına bunların hücum hattının tamamından daha değerli

Geri
Üst Alt