Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bunu diyorum onlar Greenwood çekiyorsa bizde artık daha üst seviye almamız lazımdemekki neymiş 17 sene clye katılamasan da 50mye adam alabiliyormuşsun, bizim şuan ciddi anlamda Pulisic,Brahim Diaz ya da Dani Olmo'yu almamız lazım bu tarz mutlaka üst düzey bir 10 no lazım
Çıkıp 10+4 göre transferleri yapıyoruz, bundan sonra hiçbir şekilde değişiklik kabul etmiyoruz diye açıklayın
Gw minimum 20 gol 15 asist yapar
bu şikecilerin yabancı sayısı ne oldu şimdi daha forvet alcaklarmış
Hihi Mac kolikten gol asist Greenwood yazılarını görünce konuşuruz rotasyonu
Talisca ve Asensio ile gol asist sorunu gene yasamadilar zaten.Greenwood o olay olmasa şu anda olise mbappe filan bu adamlarla kiyaslaniyordu
Feci transfer seneye gol asist sorunu yaşamazlar
Bizde sane barış ile kanser olur dururuz
Adam daha 23 yaşında o olay olmasa o seviyeye çıkardı diyorum kaç senesini çaldı oyuncununBizim ligde Yasin Öztekin de gol asist yaptı. Greenwood iyi topçu ama mbappe olise ayarında dersen saçmalamış olursun hiçbir zaman o seviyede olmadı zaten ingiltere milli takımına da 1 kere çağrıldı.
Biz ne çekelim UmudumBende bunu diyorum onlar Greenwood çekiyorsa bizde artık daha üst seviye almamız lazım