1 kontenjanı net fırsat için 1-2 Eylül'ü beklemek lazım o gün belki olmadık bir isim düşürürüz iyi bir kadro olursa gelmeye rahat ikna olur ama şu kadroya baksam ben bile gitmem.

Alın Lesley'i fırsat varken en azından scout hamlesi deriz
Yönetimin panik transferi çekilmiyor çünkü

Yaşayıp göreceğiz adamın karşısına aday çıkmadı taşın altına elini koyan yok istifa etse başkan adayı yok camia içinde çıkar gelir oradan birtane kimdir necidir belli olmayan biri borcumuz var harcımız var der osşmheni saneyi yollar bizde artık uğraşır dururuz
Vallahi kusura bakma aday yok diye bu yönetimin saçmalıklarını savunacak değiliz. Gerçekler neyse o söylenmeli. Zaten erden timur gibi bir nimete sahip olmasalar bunlar daha kurulduğunda kötü bir yönetimdi. O adam gitti onun gazıyla ve okan hoca sayesinde bu takım yürüdü ama bu 2 senede yapmadığı beceriksizlik kalmadı bu yönetimin

bruno fernandese 1m kiralama 80 miljon sarta bagli opsiyon teklif edeilim

Bu sene bein almiyordum. Geçen aradılar iptal etmemişsiniz 1500 TL fatura çıkıyor dediler. Taahhüt bitmiş güya. Bir baktım cidden 2 güne fatura kesilecek.

Eğer şimdi uzatirsaniz 1500 faturayı iptal ederiz dediler tuzağa düştüm.

Anlayacağınız bu senede benden kurtuluş yok üzgünüm göklerden gelen bir karar vardır
Birakamayacağını söylemiştim rtaş :asd:

Geri
Üst Alt