Çok iyi oyuncu diyoruz, keşke biz alsak diyoruz vs.
Biz burada başka şey anlatıyoruz,ktiksel açıdan yorumluyoruz. Düz mantık Messi, Neymar , Mbappe aldım Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım anlayışı yanlış, iddialı ve sezonun hikayesini belirleyecek demek hatalı diyoruz.
Beğenilmeyen Nene bile 20+ skor katkısı var, kenar oyuncusu açısından oyun konuşacaksan Yamal gibi, Gakpo gibi eskilerden Roben gibi kenar oyuncusu üzerine bir sistem inşası gerekir diyoruz. Yoksa isim olarak çok oyuncu geldi ama prime Anelka bile yedekti biz Denizli'de şampiyon olurken .

" Ligi kirabilecek potansiyelde "

Potansiyelde demek " bunu yapabilecek kapasiteye sahip " manasina gelir.. Burada bir kesinlik ifadesi yoktur..
Konuyu carpita carpita SL sampiyonluguna falan tasimissin neyse cok uzatmayayim

Yönetimi savunuyorsun ödemişli
Abi inan bana umurumda değil gitselerde olur kalsalarda ama transfer yapmıyorlar demek cidden abes kaçıyor 100 milyonun üstünde her sezon transfer yapıldı neredeyse oyuncular bir sezon tutmayınca linçleniyor geçen sene gelen saneye bu sene Arabistan’a gönderelim 100 de 50 sine 50 milyon verip greenwood alalım 15 de maaş gömelim öyle bir dünya yok malesef öyle bir para gücü de yok bence

cop goncalo ramos 80e gidiyorsa

osimhen 150m kardesim

Transferi Mahmut uslu yada azize gidip kendimi yapıyor tabikide aracı olacak ara bulucu olacak arada gardi olmaz sardi olur biri illaki olur TR ye topçu getirmeyi kolay sanıyorsunuz ya f5 gibi 15-20 milyon maaşı gömersin senelik getirirsin yada uğraşır durursun millet Avrupa’ya kaçarken adam niye Türkiye’ye gelsin ya parayı vereceksin yada adamı ikna edecek menejerle çalışacaksın bu işin raconu bu
Benim dediğimi anladın mı dediğimle ne ilgisi var. Gardiyi niye kullanıyorlar mı dedim. Bunlar hiç bir işi beceremiyor plan programları yok, amatörce takım yönetiyorlar. Sen önce her işini düzgün yap sonra gardiyi aracı yap

Abi inan bana umurumda değil gitselerde olur kalsalarda ama transfer yapmıyorlar demek cidden abes kaçıyor 100 milyonun üstünde her sezon transfer yapıldı neredeyse oyuncular bir sezon tutmayınca linçleniyor geçen sene gelen saneye bu sene Arabistan’a gönderelim 100 de 50 sine 50 milyon verip greenwood alalım 15 de maaş gömelim öyle bir dünya yok malesef öyle bir para gücü de yok bence
Şaka yapıyorum ben yauv, ama bu takımın büyük bir revizyona ihtiyacı olduğu çoktandır belliydi ahmet, elalem meysını almış beni ilgilendirmiyor biz bu sene bu takımı imkanlar ölçüsünde yenilemeliydik illa yıldız alınsın demiyoruz miadı dolmuş adamların yerine yenileri getirilsin kafi diyoruz

1783548986022.webp

Benim dediğimi anladın mı dediğimle ne ilgisi var. Gardiyi niye kullanıyorlar mı dedim. Bunlar hiç bir işi beceremiyor plan programları yok, amatörce takım yönetiyorlar. Sen önce her işini düzgün yap sonra gardiyi aracı yap
Yaşayıp göreceğiz adamın karşısına aday çıkmadı taşın altına elini koyan yok istifa etse başkan adayı yok camia içinde çıkar gelir oradan birtane kimdir necidir belli olmayan biri borcumuz var harcımız var der osşmheni saneyi yollar bizde artık uğraşır dururuz

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Ake Brown
Guendouzi Kante
Greenwood Asensio Kerem
Muriqi/Guirassy

Nübel
Murillo Agbadou Emirhan Ouattara
Ndidi Orkun
Cerny Olaitan Trossard
Oh

Onana
Pina Nwaiwu Batagov Cabral
Malinovski Oulai
Prestiani Muci Aral
Arokodare/Onuachu

Yedeklere hic girmiyorum. Net en kötü kadro bizde ( her seye Osimhen diyip durmayin adam senede 10-15 mac kaciriyor).
Ondan sonra Dursuna agir konustugumda bir hafta ceza aliyorum. Rezil ettiler bizi rezil

Şaka yapıyorum ben yauv, ama bu takımın büyük bir revizyona ihtiyacı olduğu çoktandır belliydi ahmet, elalem meysını almış beni ilgilendirmiyor biz bu sene bu takımı imkanlar ölçüsünde yenilemeliydik illa yıldız alınsın demiyoruz miadı dolmuş adamların yerine yenileri getirilsin kafi diyoruz
Kesinlikle değişim şart sezon başında da yazdım hatta dün mü ne bu gün de olabilir illa yıldız oyuncu lazım değil krallarını getiriyorsun olmadı mı gene olmuyor Okan hocaya en çok kızdığım konu genç oyuncuyla uğraşmak istememesi halbuki oynattığı oyun tarzı no name atletik adamlarla çok daha iyi sonuç verir

Geri
Üst Alt