Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.792
- 23.187
- 2.393
Dursun'a bu dönemde osimhen'i satmak yakışır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi oyuncu diyoruz, keşke biz alsak diyoruz vs.
Biz burada başka şey anlatıyoruz,ktiksel açıdan yorumluyoruz. Düz mantık Messi, Neymar , Mbappe aldım Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım anlayışı yanlış, iddialı ve sezonun hikayesini belirleyecek demek hatalı diyoruz.
Beğenilmeyen Nene bile 20+ skor katkısı var, kenar oyuncusu açısından oyun konuşacaksan Yamal gibi, Gakpo gibi eskilerden Roben gibi kenar oyuncusu üzerine bir sistem inşası gerekir diyoruz. Yoksa isim olarak çok oyuncu geldi ama prime Anelka bile yedekti biz Denizli'de şampiyon olurken .
Dursun'a bu dönemde osimhen'i satmak yakışır
Abi inan bana umurumda değil gitselerde olur kalsalarda ama transfer yapmıyorlar demek cidden abes kaçıyor 100 milyonun üstünde her sezon transfer yapıldı neredeyse oyuncular bir sezon tutmayınca linçleniyor geçen sene gelen saneye bu sene Arabistan’a gönderelim 100 de 50 sine 50 milyon verip greenwood alalım 15 de maaş gömelim öyle bir dünya yok malesef öyle bir para gücü de yok benceYönetimi savunuyorsun ödemişli
Benim dediğimi anladın mı dediğimle ne ilgisi var. Gardiyi niye kullanıyorlar mı dedim. Bunlar hiç bir işi beceremiyor plan programları yok, amatörce takım yönetiyorlar. Sen önce her işini düzgün yap sonra gardiyi aracı yapTransferi Mahmut uslu yada azize gidip kendimi yapıyor tabikide aracı olacak ara bulucu olacak arada gardi olmaz sardi olur biri illaki olur TR ye topçu getirmeyi kolay sanıyorsunuz ya f5 gibi 15-20 milyon maaşı gömersin senelik getirirsin yada uğraşır durursun millet Avrupa’ya kaçarken adam niye Türkiye’ye gelsin ya parayı vereceksin yada adamı ikna edecek menejerle çalışacaksın bu işin raconu bu
Önce Osimhen haberi sonra Sanchez galiba kulübü kapatıyoruz.
Bizde asgari 5 m euro işlerine gelirse.okudum, cok zor tranfer diyor cunku sanchez bzide 5m aliyor falan diyor
Şaka yapıyorum ben yauv, ama bu takımın büyük bir revizyona ihtiyacı olduğu çoktandır belliydi ahmet, elalem meysını almış beni ilgilendirmiyor biz bu sene bu takımı imkanlar ölçüsünde yenilemeliydik illa yıldız alınsın demiyoruz miadı dolmuş adamların yerine yenileri getirilsin kafi diyoruzAbi inan bana umurumda değil gitselerde olur kalsalarda ama transfer yapmıyorlar demek cidden abes kaçıyor 100 milyonun üstünde her sezon transfer yapıldı neredeyse oyuncular bir sezon tutmayınca linçleniyor geçen sene gelen saneye bu sene Arabistan’a gönderelim 100 de 50 sine 50 milyon verip greenwood alalım 15 de maaş gömelim öyle bir dünya yok malesef öyle bir para gücü de yok bence
Ne anlation motzokudum, cok zor tranfer diyor cunku sanchez bzide 5m aliyor falan diyor
Ne anlation motz
Yaşayıp göreceğiz adamın karşısına aday çıkmadı taşın altına elini koyan yok istifa etse başkan adayı yok camia içinde çıkar gelir oradan birtane kimdir necidir belli olmayan biri borcumuz var harcımız var der osşmheni saneyi yollar bizde artık uğraşır dururuzBenim dediğimi anladın mı dediğimle ne ilgisi var. Gardiyi niye kullanıyorlar mı dedim. Bunlar hiç bir işi beceremiyor plan programları yok, amatörce takım yönetiyorlar. Sen önce her işini düzgün yap sonra gardiyi aracı yap
Yemin ederim uykum kaçtı
Daha halil felan yazilmamis buraya.
Kesinlikle değişim şart sezon başında da yazdım hatta dün mü ne bu gün de olabilir illa yıldız oyuncu lazım değil krallarını getiriyorsun olmadı mı gene olmuyor Okan hocaya en çok kızdığım konu genç oyuncuyla uğraşmak istememesi halbuki oynattığı oyun tarzı no name atletik adamlarla çok daha iyi sonuç verirŞaka yapıyorum ben yauv, ama bu takımın büyük bir revizyona ihtiyacı olduğu çoktandır belliydi ahmet, elalem meysını almış beni ilgilendirmiyor biz bu sene bu takımı imkanlar ölçüsünde yenilemeliydik illa yıldız alınsın demiyoruz miadı dolmuş adamların yerine yenileri getirilsin kafi diyoruz