karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..

Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz
Çok iyi oyuncu diyoruz, keşke biz alsak diyoruz vs.
Biz burada başka şey anlatıyoruz,ktiksel açıdan yorumluyoruz. Düz mantık Messi, Neymar , Mbappe aldım Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım anlayışı yanlış, iddialı ve sezonun hikayesini belirleyecek demek hatalı diyoruz.
Beğenilmeyen Nene bile 20+ skor katkısı var, kenar oyuncusu açısından oyun konuşacaksan Yamal gibi, Gakpo gibi eskilerden Roben gibi kenar oyuncusu üzerine bir sistem inşası gerekir diyoruz. Yoksa isim olarak çok oyuncu geldi ama prime Anelka bile yedekti biz Denizli'de şampiyon olurken .

Leshley ugocukwokwu mi ne boksa onu aliriz gibi kira+zorunlu

Atletico madrid gene transfer çalımı mı atacak acaba bu fenere

Şirin baba ateşi yaktı. Bu ateş üfleyerek sönmez.

1783548117808.webp

Neyini göreceğiz daha. Her transfer dönemi aynı plansızlık aynı amatörlük. Lig bittikten sonra 2 ay yan gelip yatan yönetim mi olur.
Geçen transfer dönemi başlamadan neredeyse sane geldi herifi yiyip bitiriyor taraftar kusura bakmayın ama komşunun tavuğu kaz görünür hesabı bu singo üzerinden her kez laf çakıyor Singo alınırken herkez mutluydu adamlar alınırken sorun yoksa tutmayıncada isyan etmenin bir alemi yok 2-3 sezonda kaç milyon para harcandı geçen sezon kaç milyon para harcandı transfer yapmıyor denemez gene yapacaklardırda bizim diğer camialar gibi arkamızda siyasiler zengin Başkanlar yok bas adamlar yarısına 50 milyon bayıldı diğer yarısınara 30-40 isterler 80-90 milyon maaşıyla birlikte tek oyuncuya 130-140 milyon bağlamak demek bu 2 Osimhen parası mantıklı mı sence yaptıkları biz yapsam eleştiriler havada uçuşurdu

geçen sezon lookman denediler olmadı bu sene greenwood, bir yerde iyi oyuncu düşürecekler. mevzu biz ne yapıyoruz? ya bir de fb'si, bjk, ts'si bir futbolcuyla adı çıkıyorsa iyi kötü somut bir adım atıyorlar alıyorlar veya alamıyorlar bizim ne yaptığımız da belli değil. kime teklif yaptık mesela.

karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..

Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz
"Tecavuzcu karaktersizin biri..." bundan otesine gerek yok. Konunun orada kapanmasi lazim renktas. Aldilarsa fb'ye hayirsiz olsun, tencere kapak olur. Serefsiz camiaya serefsiz topcu yakisir.

10: Diaz / Bruno
8: Sarr / Reijnders
6: Ugocukwu / Sangare
Kanat: Rashford / Garnacho / Gittens
ST: Duran / Ileilhena

Bunlardan asagasi olmaz, kabul etmiyoruz.

Geçen transfer dönemi başlamadan neredeyse sane geldi herifi yiyip bitiriyor taraftar kusura bakmayın ama komşunun tavuğu kaz görünür hesabı bu singo üzerinden her kez laf çakıyor Singo alınırken herkez mutluydu adamlar alınırken sorun yoksa tutmayıncada isyan etmenin bir alemi yok 2-3 sezonda kaç milyon para harcandı geçen sezon kaç milyon para harcandı transfer yapmıyor denemez gene yapacaklardırda bizim diğer camialar gibi arkamızda siyasiler zengin Başkanlar yok bas adamlar yarısına 50 milyon bayıldı diğer yarısınara 30-40 isterler 80-90 milyon maaşıyla birlikte tek oyuncuya 130-140 milyon bağlamak demek bu 2 Osimhen parası mantıklı mı sence yaptıkları biz yapsam eleştiriler havada uçuşurdu
Yav şimdi gelip bu beceriksizleri bana savunma. Tek tek şu isim bu isim diye olaya analiz yapmaya gerek yok. Gardi olmadan bunların transfer konusunda iş bilmez, plansız, amatör, beceriksiz olduğunu hala göremeyen varsa pes artık. Ve hala inat edip gardiyi kenardan zar zor olaya müdahil ediyorlar utanmadan.

Premier ligi kasıp kavuran zaha geldi olmadı bundesligayı yiyip bitiren sane geldi olmadı bu iş şanstır yönetimi kesinlikle savunmuyorum çok rahat takılıyorlar ama transfer yapmıyorlar denemez her dönem iyi oyuncular alındı takıma

Yav şimdi gelip bu beceriksizleri bana savunma. Tek tek şu isim bu isim diye olaya analiz yapmaya gerek yok. Gardi olmadan bunların transfer konusunda iş bilmez, plansız, amatör, beceriksiz olduğunu hala göremeyen varsa pes artık. Ve hala inat edip gardiyi kenardan zar zor olaya müdahil ediyorlar utanmadan.
Transferi Mahmut uslu yada azize gidip kendimi yapıyor tabikide aracı olacak ara bulucu olacak arada gardi olmaz sardi olur biri illaki olur TR ye topçu getirmeyi kolay sanıyorsunuz ya f5 gibi 15-20 milyon maaşı gömersin senelik getirirsin yada uğraşır durursun millet Avrupa’ya kaçarken adam niye Türkiye’ye gelsin ya parayı vereceksin yada adamı ikna edecek menejerle çalışacaksın bu işin raconu bu

Geri
Üst Alt