Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.110
- 4.185
- 2.248
Çok iyi oyuncu diyoruz, keşke biz alsak diyoruz vs.karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..
Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz
Biz burada başka şey anlatıyoruz,ktiksel açıdan yorumluyoruz. Düz mantık Messi, Neymar , Mbappe aldım Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım anlayışı yanlış, iddialı ve sezonun hikayesini belirleyecek demek hatalı diyoruz.
Beğenilmeyen Nene bile 20+ skor katkısı var, kenar oyuncusu açısından oyun konuşacaksan Yamal gibi, Gakpo gibi eskilerden Roben gibi kenar oyuncusu üzerine bir sistem inşası gerekir diyoruz. Yoksa isim olarak çok oyuncu geldi ama prime Anelka bile yedekti biz Denizli'de şampiyon olurken .