Ardada yok mu sambacı safkan yetenek topçu o versin bize bari

sara'nın idman fotoğrafının altına insta'da birisi, orta saha önce allah'a sonra yine allah'a emanet yazmış. yine bol bol kiloluydu, aslında kilolu değil atışmaları görürüz bu sene.

Greenwood ligi kırabilecek potansiyele sahip maalesef
Çok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.

Bu sene bein almiyordum. Geçen aradılar iptal etmemişsiniz 1500 TL fatura çıkıyor dediler. Taahhüt bitmiş güya. Bir baktım cidden 2 güne fatura kesilecek.

Eğer şimdi uzatirsaniz 1500 faturayı iptal ederiz dediler tuzağa düştüm.

Anlayacağınız bu senede benden kurtuluş yok üzgünüm göklerden gelen bir karar vardır

Her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok seneye olabiliriz de olmayabiliriz de 4/4'de güzel başarı ama sürekli başarı isteyen tıpkı ilk günkü gibi açlıkla saldırır bizde ne yazık ki 2 senedir çok net doymuşluk emareleri var.

Zaten ağır dominasyon yapmak için sürekli seviyeyi en üstte tutmak gerekir.

Yeşil odunu fb'nin elinden böyle kapacak bir başkan lazım bize :

1783546767863.webp

Çok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.

karismak istemiyorum da muhabbete su tu kaka olayi da baydi artik..
Ligue 1de 60 mac 50 gol katkisi yapmis 24 yasinda bir topcu aliyorlar ..
"Ligi kirabilecek potansiyelde bir oyuncu " ifadesinde ne gibi bir sikinti gordun r.tas .. erken ve iddali yorum diyorsun ya .. Yukaridaki arkadas " kesinlikle tek basina ligi alir " falan mi demis ben mi goremedim..
Yani ne denmesini bekliyorsunuz su durumda sirf farkli gorunecegim diye "cop ,ise yaramaz "falan mi ..
Ben cidden anlamiyorum sizi yaw bugun bjk veya fener Valverde falan alsa forumda onu da boklamaya calisan cikar..

Tecavuzcu karaktersizin biri ama kagit ustunde muazzam bir transfer iste abi ne cok kastiniz

tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.
sanırım google bakıp ogrenmissin evlimiydi kız arkadasımıydı :)
Neyse sana iyi geceler,
Once tecavuz edip dovuyor sonra parayla satin alip karisi yapiyor. Kriminal suc var. Ingiltere'de oynayamamasinin da sebebi bu zaten. Kizin babasi paraya tav oluyor diye islenilen sucu gormezden mi gelelim?

Icardi yasak ask yasamis, gidip kadin dovup tecavuz mu etmis?

Geri
Üst Alt