Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalsın kutucu v2 istemiyoruzArdada yok mu sambacı safkan yetenek topçu o versin bize bari
Daha Mertens bile teknik ekibe girmeyi kabul etmemiş ulan biz kimi alacağız.
Shaktarin scoutlari iyi değil mi üstadkalsın kutucu v2 istemiyoruz
Daha Mertens bile teknik ekibe girmeyi kabul etmemiş ulan biz kimi alacağız.
oradan bize bir şey düşmez renktashShaktarin scoutlari iyi değil mi üstad
Çok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.Greenwood ligi kırabilecek potansiyele sahip maalesef
Bana yangıncı diyen arkadaşlar Galatasarayın kadrosu bu
Kaç transfer lazım siz söyleyin
Çok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.
Once tecavuz edip dovuyor sonra parayla satin alip karisi yapiyor. Kriminal suc var. Ingiltere'de oynayamamasinin da sebebi bu zaten. Kizin babasi paraya tav oluyor diye islenilen sucu gormezden mi gelelim?tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.
sanırım google bakıp ogrenmissin evlimiydi kız arkadasımıydı
Neyse sana iyi geceler,