Cafer nerde yav Arjantin kazanınca sevinçten öldü mü? Tam onun totemine ihtiyaç var

leşley'i 90 dk izlemeğe değer mi tartışmağa açık heis

Atlaya atlaya gidince 20 dakikada filan biter reis. Geçen sene burada bi orta saha yangını yaptılar, topçunun iki üç 90 dakikasını izleyince leş olduğu kanaatim güçlendi. Videolardan izleyip yangın başlatan taraftara acıyarak bakıyordum. Güzel histi. Aynısını tekrar yaşarım belki.

Bu arada bu eleman leş mi harbi ya?

Ben zaaten planli transfer yapamiz diye düsünüyordum, ama bu icardi süreci büyük rezillik

Burada ve başka mecralarda bilmiş bilmiş konuşup yönetime ana avrat küfretmedikleri kalanlara bakıyorum; 3 yıldan az sözleşme kabul etmeyecek 35 yaşındaki Van Dijk için total 60 milyonluk, 4 yıldan azını kabul etmeyecek Bruno Fernandez için en az 100 milyonluk külfetin altına girilmiyor diye dertlendiklerini görüyorum. Yönetim ve hoca çapsız, plansız programsız filan ama iyi ki taraftarların sosyal medya platformlarında debelenmelerine itibar edilmiyor diye düşünmeden de edemiyorum doğrusu. Sorunca, 'vizyon-mizyon, cart curt', sanki birkaç miadı dolmaya yakın yıldız alınca UCL kupası kaldıracağımız garanti?!...Vizyon geleceği görüp, risk analizini doğru yapabilmektir. Ya bizim çok niyetlenip de FB nin transfer çalımıyla kadrosuna kattığı Ederson benzeri tablo ortaya çıkarsa diye düşünen var mı?..

Kesinlikle doğru, yaşına göre çok olgundu, gelinen noktada hiç gelişemedi.

Berk Kızıldemir 3 yıl önce acayip potansiyeldi, hiç geliştiremedik.

Pandemide zaten 1 sene idman yapmadılar, 2 senedir de yıkılacak Florya’da devam ediyorlar.

Altyapıdan rotasyon oyuncuları bile çıkaramıyorsak onca yeni saha yapmaya, tesis yapmaya ne gerek varki

Katılıyorum da bu konuda bizim altyapıdakiler de az keyif pezevenkliği peşinde değiller.
Kendini geliştirmek isteyen 6 ayda geldiği kaslanmaya bak birde bu ve jelert gibilerinin kilo alamıyos tavırları ile asalak gibi zamanlarını öldürmelerine bak.
Aynı şekilde barış da bu kategoriye sokulabilir.
İçinde olacak insanın önünde dağ olsa deler o saatten sonra.

Bari etebovari birini getirin de aaa transfer diyek

Ben yine ihtiyacımızın futbolcudan çok büyük yıldızdan ziyade footbonaut sistemi tarzı bir cihaz lazım olduğunu düşünüyorum.

Daha doğru pas veremeyen oyuncu topluluğuna istediğin kadar geliştir boşa. Yönetim ilk buna kafa yormalı.

Adminim bu çocuklar bu kadar potansiyelliyken onları doğru takımlara neden kiralayamıyoruz ya da neden hiç pilot takım düşünmüyoruz sürekli tanıdık takımlara veriyorlar.
Oyuncular İstanbul’dan ayrılmak istemiyor genelde, onlarda da suç var.

Bir oyuncu 20 yaşına gelmeden min 50 profesyonel maça çıkmış olmalı, tüm altyapı oyuncuları için de plan bu olmalı, bunu yapsan rotasyonda 3-5 tane yerlin olur ne kadro sıkıntısı yaşarsın ne de rotasyona para harcarsın.

Yahu arkadaş yeter taraftara şu fener transferini övüyorlar diye laf sokup durmayın.Fenere sokayım.Kimsede fener övücülüğü yapmıyor.Gerçekleri görün gerçekleri
Her sene aynı terane bıkmadınız şunları söylemekten.
Gercekler, 4 sene ust uste sampiyon olundu. Bu sezon ne olur bilemem, gelecegi gormuyorum sonucta.

Geri
Üst Alt