- 20 Mayıs 2019
- 10.638
- 10.203
- 1.473
kamp yemiş diri bir halil dervişoğlu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korku iyidir insanı dinç tutar kuzumBen bu ifb den korkarim arkadas
Hakanım, ben bu yönetimden korkarım.Ben bu ifb den korkarim arkadas
Ne iknası gerekiyor onu anlamadımHer nöbette greenwood ve yasadigi mevzu niye tartisiliyor abi sıkılmadınız mi ayni konudan birbirinizi ikna edemeyeceksiniz işte.
leşley'i 90 dk izlemeğe değer mi tartışmağa açık heis
Kesinlikle doğru, yaşına göre çok olgundu, gelinen noktada hiç gelişemedi.
Berk Kızıldemir 3 yıl önce acayip potansiyeldi, hiç geliştiremedik.
Pandemide zaten 1 sene idman yapmadılar, 2 senedir de yıkılacak Florya’da devam ediyorlar.
Altyapıdan rotasyon oyuncuları bile çıkaramıyorsak onca yeni saha yapmaya, tesis yapmaya ne gerek varki
15 dakikada bitirir 90 dakika izledim diye ayak yaparım reis bozmaburnley in maçını 90 dakika kendi taraftarı izlemez ya
Ugochukwu'nun oynadığı 90 dakika Burnley maçı bulan var mı? Bakındım bulamadım bir şey.
Biraz ara verip nefes almaya ihtiyacımız vardı.4 yil dominasyon sona eriyor beyler yapacak bisey yok
hayat bu dostum çok takma4 yil dominasyon sona eriyor beyler yapacak bisey yok
Oyuncular İstanbul’dan ayrılmak istemiyor genelde, onlarda da suç var.Adminim bu çocuklar bu kadar potansiyelliyken onları doğru takımlara neden kiralayamıyoruz ya da neden hiç pilot takım düşünmüyoruz sürekli tanıdık takımlara veriyorlar.
Gercekler, 4 sene ust uste sampiyon olundu. Bu sezon ne olur bilemem, gelecegi gormuyorum sonucta.Yahu arkadaş yeter taraftara şu fener transferini övüyorlar diye laf sokup durmayın.Fenere sokayım.Kimsede fener övücülüğü yapmıyor.Gerçekleri görün gerçekleri
Her sene aynı terane bıkmadınız şunları söylemekten.