Y.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.

2 tane nokta transferler ligin içinden geçeriz yine de şaapmayın. Bu dengesizler çıkarıp anlamsız bir şekilde şak diye 30 milyon çakıyor oyuncu için.

Emin olamıyorum.
Sinbo gibi çay makinesi alacakken elektrik süpürgesi çıkmasın yeter. Doğru admlar var hala piyasada.
2 tane nokta transferi yapacak yönetim bizde olmadığı için moralimiz bozuluyor. Koskoca gs'yi bakkal zihniyetli adamlar yönetiyor

Konudan bağımsız Admiral wacker in fb ile hazırlık maçı varmış. Bu adamlar her sene Türk takımlarıyla hazırlık maçı yapacağız diye ömürlük sözleşme mi imzaladı? En az 1 maç yapmazlarsa kulüp mü kapanacak nedir

Boyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyor
Onlarda bizim için yıllardır aynı muhabbetleri yaparlar :)
Türkiye'de bu 2 takıma hiçbirşey olmayacağının hala farkında olmayanlar var..

çünkü toplumun ve daha önemlisi siyasetin bu takımlara ihtiyacı var, o yüzden limitmiş finansal fair playmiş, hatta suç üstü şikeymiş, vs... geçiniz o işleri !!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Y.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.
Üstad o bir gardi piyangosuydu her zaman olmaz malesef. bu yönetimden hayır gelmeyeceği kesin de dediğin gibi belki yine şansa bir piyango çıkar bize

Yönetim ve hoca çok havalanmış, bu sene ilk 3 zor bu kafa ile.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL’ye uzun süre sonra girerlerse motiveden çok ekstra yorgunluk getirir gibi rotasyonlu kadroları lige yetmez hatta mümkünse son 24’e kalsınlar bizde kalalım kafa kafaya gidelim geçen sene ligin sonunda yok olmuştuk onlar tempoyu kaldıramaz gibi geliyor
Hiç gerek yok. Asırlardır CL'ye adım atamamış loser adamların motive olmasını dilemeyelim. Beter olsunlar.

Sanki greenwood ifb oldugu icin oraya gidecek.

2.8m maas tan birden 12-13m eurolara cikacak

2 sene oynayip, avrupa takimina kacacak, ayni bu Portadaki' Veiganin yaptigi gibi.

Üstad o bir gardi piyangosuydu her zaman olmaz malesef. bu yönetimden hayır gelmeyeceği kesin de dediğin gibi belki yine şansa bir piyango çıkar bize
Dursun şu an istifa etse Beylikdüzü meydanında lokma döktürürüm öyle sevmiyorum ama Galatasaray'ın büyüklüğüne inanıyorum yine bir yolla düzlüğe çıkarız rahat ol.

Lesley Ugochukwu Chelsea'nin manyak gibi u21lere saldirdigi donem alinmis hatta Renneste 11 bile degilken 27 milyon vermisler su datro fofanayi enzo fernandesi mudryki falan aldiklari donem..
Chelsea gormus kismi bos beles yani oylesine almislar.. ben 3-5 macini izledim fena topcu degil ama kesinlikle kafanizda adam yiyen orta saha falan canlanmasin fizigine gorunce ... Dar alanda topla arasi iyi guzel cikiyor bu yonden Pap Gueye'ye benzettim ama kesinlike ayagi onun gibi temiz degil bir tik kazma ..
Mata Sarr gibi daha agresif ve olmus bir topcuya gitmemiz gerektigini dusunuyorum

Geri
Üst Alt