Şu aliyi banlayın da herkes bi rahatlasın.
Gelmiş baykuş gibi bir bik bik bik.
Singo gibi 2 tane ne olduğu belli olmayan herif gelince de dursun başkanım da dursun başkanım ben izlemiştim çok iyi oyuncu zart 3 ay yok.

Kıvırcık geldi Kante bu sene daha iyi olabilir idman açısından. Asensio var yedeği talisca Greenwood geliyor yedeği ayaksız Kerem. Forvet alirlarsatedegi Vedat muric. Biz Allah'a emanet gidiyoruz birkaç senedir. Sakatlanmiyor topcularimiz. Ligin sonu gelmiyor. Performanslar düşüyor. Artık hareket lazım Emrah bey
kante nin götüne teneke bağlayıp gönderme derdindeler. kıvırcık lig maçında ot yemekten pek bir şey yapamadı bizim maçta.

Şu aliyi banlayın da herkes bi rahatlasın.
Gelmiş baykuş gibi bir bik bik bik.
Singo gibi 2 tane ne olduğu belli olmayan herif gelince de dursun başkanım da dursun başkanım ben izlemiştim çok iyi oyuncu zart 3 ay yok.
Singo çok iyi oyuncu kardeşim ama adam sakatlanıyor doktor muyuz nereden bilelim @Yener İnceye sorun

Greenwood isteyen yoktu burda malum sebeplerden dolayı FB alınca panik havası oluştu. Kadro olarak hala iyiyiz de iyi bir 10 alıp havayı dağıtmak lazım. Enciso alın temmuzu mutlu geçirelim

Y.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.
Hep böyle olmadı.Osimen bir piyangoydu..
Başımızdakilerin ne kadar iş bilmez olduklarının hiç farkında değilsiniz.
çıkan haberlerede bakınca gene doğru bir transfer sesonu eksiksiz bir transfer sezonu geçirmeyeceğimiz apaçık ortada.Gene çorbaya çevirecekler sezonu.Gene başarı oranı düşük bir transfer sezonu geçireceğimiz aşikar.Hiç umutlanamıyorum.
Çok başarılıyız yaa eldeki süper starlara bir tane teklif yok.Kiralıkları üç kuruşa bile almak istemiyorlar oynadıkları klüpleri.
Bunları görüp utanırlarmı yok.Galatasaray kimin umrunda ki..

kante nin götüne teneke bağlayıp gönderme derdindeler. kıvırcık lig maçında ot yemekten pek bir şey yapamadı bizim maçta.
Havayı yakalarlarsa biz böyle gidersek geçerler. Bizim hamleler yapmamız lazım. Biz iyi işler yaparsak bunlar ne yaparsa yapsın biz yine şampiyon oluruz. Biz fazla rahatiz

Boş boş konuşuluyor yine abi febenin kurdugu kadro avrupa Liginde bile çeyrek final göremeyecek cinsten Greenwood dahil

Her sezon başı aynı filmi izliyorsunuz

Ben bu arada yönetime harbi güveniyorum.

Ama nolursa olsun ne yaşasak da yaşasak mayıs 2027 bir ilki gerçekleştirecegız 💪🏻👊🏻✌🏻

Singo çok iyi oyuncu kardeşim ama adam sakatlanıyor doktor muyuz nereden bilelim @Yener İnceye sorun
O zaman da dedim renkdaş çok iyi oyuncu olsa bile yanlış transfer çünkü biz bir beke asla 30 milyon gibi paralar vermemeliyiz çünkü bek idare edilebilecek bir mevki ve biz m.city değiliz. Üstelik orada iş yapan sallai varken ne gerek var. O parayla hem sağ beke hem stopere yedek olarak 2 topçu al

Kupa maçında 2 tane yedik bu kadroyla jakobs yoktu.
Kanta guendizi bizim orta sahanın üzerinden geçti. Sanchezi ben çok beğeniyorum ama ake shkriniar da o Sanchez apodan geride değil
Lig maçında da anırta kanırta o ortasahanın içinden geçti. Kupa maçında Osimhen de yoktu. Beğenmediğiniz Sane, Kante yi kötürüm bıraktı.
Ake ilk önce sakatlanmasın herifin sakatlık geçmişi 70 lik dedelerde yoktur.

Al işte hala devam ediyorsun :asd: la az sakin ol diyorum her dönem sana salla gitsin yav. Sen mi kurtaracaksın bu kulübü, hata yapan bile isteye şampiyonluğu verip üst üste 5. şampiyonluğu alamayan adamı bu camia affetmez orada da barınamaz zaten.

Doluşmuşlar kulübün yakasına 300 tane adamın ne iş yaptığı belli değil. 10 tanesi canı sıkılıp YouTube skills videosu izlese 6 ayda 50 tane isim not alır aha bunlara da bakın der.
Sanarsın kulübü baştan inşa ediyorlar :asd:

Geri
Üst Alt