Başkan singo rezaleti yüzünden tavır almış suç da bulamıyorum adama. Langır lungur koşturuyo diye 30m bonservis 5m yıllık ücret mi verilir bir adama keşke talibi çıksa da birilerine postalasak şu adamı

başkan çok konuşmasın Boey satıp Aurier getirmiş bir başkan kendisi yatsın kalksın hocaya dua etsin kendisi iyi başkan konumuna geldi

141e254d550255ee318cdb9880842a94.jpg

9c110afe3f61e871160dcb5425933d4f.jpg

Bizim transfer teklifleri

4 senedir herhangi bir plan dahilinde gitmediklerinden, cok basliliktan is bilmezlikten ve bilmedigini hic bilmezlikten gec transfer yapiyorlar.
Yav adamlar her sezon transfer dönemine daha transferden kim sorumlu belli olmadan başlıyor ve bu normalleşti bizim kulüpte. Fbjk de bile böyle başı bozukluk göremezsin

Onların eksik bölgesi defans kanat ve forvetti. Ake nekadar sağlam kalır bilmemde watkins Greenwood gelirse Bizim sağlam transferler yapmamız lazım fırsat transferi diye yaya kalacaz.

Biz iyi transferler yapalım çok tinlamam feneri
devre arası kimi değiştirdiler lan onu söyle. kendi argümanını savun lan dövmeyeyim seni

ya arkadaşlar cidden aranızda adam akıllı izleyen oldu mu şu ukuciki midir nedir

harbi samimi soruyorum ya çünkü fm 26'da da son derece ortalama bi oyuncu kendisi

Transferi son güne bırakırsan ya ndombele alırsın ya da 30 milyona Singo

Koskoca 4 senede bir İcardi bir de Osimhen fırsat diye düştü önümüze geri kalan son gün transferleri ya bonservis ya da maaş yönünden köşeye sıkıştırdı bizi

Menerim gene agustosta sampiyonluk kutlamalari ṣenlikleri baṣladi demek

Bizim lig için elit seviye topçu. Lige damga vurabilecek topçulardan

Ben hala bu ligin dinamiklerinin farklı işlediğini düşünüyorum.

Bir kere ahlakız etik dışı kulüp çok bu ligde. Sahasına bakım yapmayıp yeşile boyar senin en kaslı ve güçlü dediğin oyuncunun arka adelesinin 10 cm yarılmasına neden olur.

Sana 10 tane adamla otobüs çeker, başkasına gider 17 yaşındaki bebeyi stoperin göbeğine koyup bir de 3lü oynar. Havası, nemi, beslenmesi çok ayrı bu ülkenin. Çoğu oyuncu da adapte olamıyor buraya.

icardi tecavuzcu degil de cok da saglam bir adam degil. Arkadasının karısını ayartan bir adam. Seviyor olmanız gercekleri degistirmiyor. Rakipte olsa anasına sovulurdu bizde olunca aşk adamı oldu. Taraftarlık başka sey, kör olmak başka.
Greenwood TR ligi seviyesinde Osimhen kadar katkı verir gorursunuz. Sampiyonlar liginde osimhen fark yaratır.
Ayrıca afrikası, sakatlıgı Osimhen 30 mac ya oynar ya oynamaz. Bu herifin milli takımı vs de yok sakatlanmıyor da. Oynamaya niyetlenirse hic gocunmaya gerek yok ligin icinden gecer.
Şu an bunu kabul etmezsen sen de ona göre hazırlıgını yapamazsın. Besiktas bile Trossard kovalıyor biz hale kiralik pesinde.
Rakibin oyuncusunu kuculterek büyük olunmayacagını fenere bakıp anlamak lazım.
Şu an bizde de net o kafa var.
İki kişi karşılıklı rıza ile bir şey yaşamışlar. Yaptıkları yanlış mı? Evet. Kadın ve erkeğin yanlışı. Diğer tarafta rızası olmayan birine tecavüz var. Afedersin ama ikisini benzer şeymiş gibi anmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Kendi takımındaki oyuncuları değersizleştirmenin de alemi yok. Bu sene Afrika kupası da yok.

devre arası kimi değiştirdiler lan onu söyle. kendi argümanını savun lan dövmeyeyim seni
Kıvırcık geldi Kante bu sene daha iyi olabilir idman açısından. Asensio var yedeği talisca Greenwood geliyor yedeği ayaksız Kerem. Forvet alirlarsatedegi Vedat muric. Biz Allah'a emanet gidiyoruz birkaç senedir. Sakatlanmiyor topcularimiz. Ligin sonu gelmiyor. Performanslar düşüyor. Artık hareket lazım Emrah bey

Sanchez
Torreira
Bay
Jacobs
gözü kapalı rakibindekileri sıçırtır
Kupa maçında 2 tane yedik bu kadroyla jakobs yoktu.
Kanta guendizi bizim orta sahanın üzerinden geçti. Sanchezi ben çok beğeniyorum ama ake shkriniar da o Sanchez apodan geride değil

gidip zorla kimseye tecavüz etmedi Icardi. karşılıklı kabul durumunda yapılan bir durum. Birbirleri ile alakası yok. birisi hoş olmayan bir durum diğeri en adi suçlardan birisi. Konuyu saptırma ayrıca sanki yönetim savunuyormuşum gibi konuşarak. Osimhen her halükarda Greenwood u osurtur ki Sane bile kafaya takarsa greenwood un esamesi okunmaz.
Ahraz yönetimin beceriksizliğini, hainliğine elimizde olan iyi oyuncuları kötüleyip, rakibin oyuncularını yalayarak ağlamayalım.
Sane ve kafaya takmak aynı cumlede gecmez keske 2 almanya macı izleseydin. Dunya kupasını kafaya takmayan adam super ligi mi takacak.
İcardinin yaptıgı sana sadece hoş olamayan durum gibi geliyuor olabilir de sokakta birilerine isim vermeden sor istersen soylesinler ne denir arkadasının karısını ayartan adama hem de evliyken.
Tecavuz zaten zorla olan bisey rıza ile olmuyor da adam aynı kadınla evli olduguna gore orada da dedigin gibi karsılıklı bir anlaşma var. Adamı savunmak derdim degil ama sanki biz etik olarak asla böyle seyleri kabul etmezmişiz gibi sov yapmaya gerek yok. Şahsını bilmem ama aynı adam bizim takıma gelse 2 golden sonra ona da bir sarkı bagırılırdı.
Rakipteki adamın iyi oldugunu kabul etmek kendi oyuncunu yermek olmuyor bu böyle bir denge degil.
Osimhen tek basına yetebilecek olsa gecen sene az daha rahat bir sampiyonluk yaşardık hatta antalya macında lang oyuna girmese su an baska seyler konusuyor bile olabilirdik.
Gecen sene de sane vardı, barsı vardı vs vs.
ha diosan diri bir yunus, kafaya takmıs bir sane, motive bir ilkay falan bunlar da güzel hayaller tabiki.

Geri
Üst Alt