Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklerde üstün değiliz, jakobs ve singo kaç maç yapacak belli değilOrta saha üçlüsü ve sağ kanatları bizden iyi, stoper kafa kafaya diğer mevkilerde biz üstünüz
kante nin götüne teneke bağlayıp gönderme derdindeler. kıvırcık lig maçında ot yemekten pek bir şey yapamadı bizim maçta.Kıvırcık geldi Kante bu sene daha iyi olabilir idman açısından. Asensio var yedeği talisca Greenwood geliyor yedeği ayaksız Kerem. Forvet alirlarsatedegi Vedat muric. Biz Allah'a emanet gidiyoruz birkaç senedir. Sakatlanmiyor topcularimiz. Ligin sonu gelmiyor. Performanslar düşüyor. Artık hareket lazım Emrah bey
Singo çok iyi oyuncu kardeşim ama adam sakatlanıyor doktor muyuz nereden bilelim @Yener İnceye sorunŞu aliyi banlayın da herkes bi rahatlasın.
Gelmiş baykuş gibi bir bik bik bik.
Singo gibi 2 tane ne olduğu belli olmayan herif gelince de dursun başkanım da dursun başkanım ben izlemiştim çok iyi oyuncu zart 3 ay yok.
İsim çıksa çalgıyla transfer gidiyorsunuz diye yangın oluyor çıkmasa neden çıkmadıTemmuzda isim kolpasi bile çıkmıyor yine şansa bala bir şey gelmezse bu takim iyi bir adam alamaz ne u23, ne normal
bir acayip milletiz ha.Beklerde üstün değiliz, jakobs ve singo kaç maç yapacak belli değil
Hep böyle olmadı.Osimen bir piyangoydu..Y.Boys'a elendiğimiz akşamı hatırlayalım 3 gün sonra Osimhen'in geldiği akşamı da tek transferle buradaki yazıların hepsi değişecek hep böyle oldu.
İyi mi FM ci olarak söyle bize
Havayı yakalarlarsa biz böyle gidersek geçerler. Bizim hamleler yapmamız lazım. Biz iyi işler yaparsak bunlar ne yaparsa yapsın biz yine şampiyon oluruz. Biz fazla rahatizkante nin götüne teneke bağlayıp gönderme derdindeler. kıvırcık lig maçında ot yemekten pek bir şey yapamadı bizim maçta.
O zaman da dedim renkdaş çok iyi oyuncu olsa bile yanlış transfer çünkü biz bir beke asla 30 milyon gibi paralar vermemeliyiz çünkü bek idare edilebilecek bir mevki ve biz m.city değiliz. Üstelik orada iş yapan sallai varken ne gerek var. O parayla hem sağ beke hem stopere yedek olarak 2 topçu alSingo çok iyi oyuncu kardeşim ama adam sakatlanıyor doktor muyuz nereden bilelim @Yener İnceye sorun
Lig maçında da anırta kanırta o ortasahanın içinden geçti. Kupa maçında Osimhen de yoktu. Beğenmediğiniz Sane, Kante yi kötürüm bıraktı.Kupa maçında 2 tane yedik bu kadroyla jakobs yoktu.
Kanta guendizi bizim orta sahanın üzerinden geçti. Sanchezi ben çok beğeniyorum ama ake shkriniar da o Sanchez apodan geride değil
yani Lemina'dan iyi değil.
Al işte hala devam ediyorsunSingo çok iyi oyuncu kardeşim ama adam sakatlanıyor doktor muyuz nereden bilelim @Yener İnceye sorun
la az sakin ol diyorum her dönem sana salla gitsin yav. Sen mi kurtaracaksın bu kulübü, hata yapan bile isteye şampiyonluğu verip üst üste 5. şampiyonluğu alamayan adamı bu camia affetmez orada da barınamaz zaten.