Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.576
- 11.052
- 1.838
asist yapmaz direkt 18 gol atarDuran 12 gol 6 asist katkısı verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asist yapmaz direkt 18 gol atarDuran 12 gol 6 asist katkısı verir
Jhon duran, bedelsiz kiralama, yaşı , potensiyeli birlikte gayet iyi transfer olur. Heleki opsiyon koydurabilirsen adamı 1 sene denemiş olacaksın. Pahalı bir durum değilKiyamet kopmasina gore mi planlama yapilir.
Biz psg city real ya da sahibi para yumurtlayan bir kulup degiliz. Nereye kadar yuksek maas(belli adamlar icin mecbursun eyw), surekli genc kontenjana pahali adam dusunelim? Kadrodaya gelecek herkes 30 40lik mi olmali?
Nhaga sus diye alindi o zaman, alalimda transfer olsun taraftar sakinlesin diye 8 m mu verdik(kacsa artik)
Cok yanlis mantik. Gelir belki isede yarayabilir pesin konusmam ama bana gore sacma bir hedef.
Niye sorunlu birilerini deniyoruz, niye yazı tura atıyoruz? Maddi olarak zarar vermeyecek ama sahada zarar verince ne olacak? İşin sonunda ŞL ve ligde vereceği zarar çok daha büyük mali zarar verebilir. Gidip önemli bir maçta bizi yakarsa, takımda huzur varken bunu bozarsa ne olacak?Jhon duran, bedelsiz kiralama, yaşı , potensiyeli birlikte gayet iyi transfer olur. Heleki opsiyon koydurabilirsen adamı 1 sene denemiş olacaksın. Pahalı bir durum değil
Her aldığın transfer zaten bir deneme. Garanti oyuncu dediklerin bile %60 ihtimalle bir deneme ve bonservisi 30m euro.Niye birilerini deniyoruz, niye yazı tura atıyoruz? Maddi olarak zarar vermeyecek ama sahada zarar verince ne olacak? Gidip önemli bir maçta bizi yakarsa, takımda huzur varken bunu bozarsa ne olacak?
Maasi bence fazla. Yas vs cart curt hepsi uygun eyvallah ama karakterini de izlemedik degil hani.Jhon duran, bedelsiz kiralama, yaşı , potensiyeli birlikte gayet iyi transfer olur. Heleki opsiyon koydurabilirsen adamı 1 sene denemiş olacaksın. Pahalı bir durum değil
Bize maliyeti 4m olacak deniyor. 10k falan olsa ben de istememMaasi bence fazla. Yas vs cart curt hepsi uygun eyvallah ama karakterini de izlemedik degil hani.
Neyse olursa da hayirlisi olsun diyecegiz , karari hoca verecek
icardi mi kalsin yani?Niye sorunlu birilerini deniyoruz, niye yazı tura atıyoruz? Maddi olarak zarar vermeyecek ama sahada zarar verince ne olacak? İşin sonunda ŞL ve ligde vereceği zarar çok daha büyük mali zarar verebilir. Gidip önemli bir maçta bizi yakarsa, takımda huzur varken bunu bozarsa ne olacak?
Ula bu adam genç değil miydi yaw. 2003’lü sanıyordum ben bunuMouandilmadji 28 yaşında hocam.
Sorunlu* diye ekledim ama geç kalmışım. Niye sorunlu birilerini deniyoruz? Ortası yok mu bu işin, illa ya rehabilite edilecek topçu ya da 50 milyon mu, ortası olmuyor mu?Her aldığın transfer zaten bir deneme. Garanti oyuncu dediklerin bile %60 ihtimalle bir deneme ve bonservisi 30m euro.
Can uzun için 50-60 isteniyor, diğerleri de öyle. Minimum parayla en iyi kadro kurmaya çalışıyoruz
Hayıricardi mi kalsin yani?
icardi mi duran mi?
Olur da, o kadar izlemiyor bizim transfer ekibi. Okan hoca şampiyonlar liginde rakipte görürse aldırıyor o kadar. 4 yıldır aynı şeyler, öyle scouting falan yapınca da tutmuyor bizdeSorunlu* diye ekledim ama geç kalmışım. Niye sorunlu birilerini deniyoruz? Ortası yok mu bu işin, illa ya rehabilite edilecek topçu ya da 50 milyon mu, ortası olmuyor mu?