- 16 Haziran 2010
- 202.908
- 154.630
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Paraguay’daki elemanı istemiştik zamanında şimdi hatırladım yav. O ara 2.5’a alabiliyorduk herif Brighton yaptı 25M güncel değeri vay anasını.
bu bilgi bana bile gelmedi arkadaşEmre Kaplan: "Bana gelen bir bilgi var; Galatasaray, Carlos Baleba için 50 milyon euro verirse transferi bitecek."
woow super bilgi
Ekli dosyayı görüntüle 327970
Ben bundan ziyade Rennes’teki Cisse’ye gideceğemizi düşünüyorum 1.88
Emre Kaplan: "Birde şunu öğrendim; Dursun Özbek, parayı ben vereceksem net bir oyuncu için verelim diyor."Emre Kaplan: "Bana gelen bir bilgi var; Galatasaray, Carlos Baleba için 50 milyon euro verirse transferi bitecek."
woow super bilgi
Neden o zaman adalet diyorsun? Hak etmiş.ana avrat dümdüz gitti
Güzel olur ya biletbokum bilmem ne yenilemeden çözmüş olurum götüme girmez boşa.fikstür çekiliyormuş umarım ilk hafta samsun deplasmanı falan gelir, başka türlü kendine gelemeyecek bunlar
KolpaciEmre Kaplan: "Bana gelen bir bilgi var; Galatasaray, Carlos Baleba için 50 milyon euro verirse transferi bitecek."
woow super bilgi
Bruno Fernandes, GS'de via @Veli Baltacı diyebilir miyiz?Bir iş var...
Sen vermiyon GS veriyor. Sanki kendi cebinden veriyorEmre Kaplan: "Birde şunu öğrendim; Dursun Özbek, parayı ben vereceksem net bir oyuncu için verelim diyor."
Gssozlugu okumuş kendi haberi gibi pazarlıyorEmre Kaplan: "Bana gelen bir bilgi var; Galatasaray, Carlos Baleba için 50 milyon euro verirse transferi bitecek."
woow super bilgi