- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Yoo.Bu adamlar bu kadar aptal değillerdir değil mi?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo.Bu adamlar bu kadar aptal değillerdir değil mi?
Gelip beni … mountdur o maxBizimkiler Phil Foden kovalıyor gibi birşey yazmış biri. Dün de GS ingiltereden yüksek profilli oyuncu kovalıyor yazıyorlardı.
Gram ihtimal vermiyorum. Şimdi ayrılıyorum dese bütün İngiltere teklif atar
Point Hotel lobisine sıçma eylemi yapalım mı ağabeyTrabzondan dondurulmuş Hamsi bile alsalar gs lisesi önüne kendimi zincirleyip protesto ederim. Şunlara 5 kuruş para kazandirmamak lazım.
Foden olsun haremden üsküdara kadar şöyle koşarım.Bizimkiler Phil Foden kovalıyor gibi birşey yazmış biri. Dün de GS ingiltereden yüksek profilli oyuncu kovalıyor yazıyorlardı.
Ancak kovalarlar zatenBizimkiler Phil Foden kovalıyor gibi birşey yazmış biri. Dün de GS ingiltereden yüksek profilli oyuncu kovalıyor yazıyorlardı.

Daha simdiye kadar yapmadigimiz hataPoint Hotel lobisine sıçma eylemi yapalım mı ağabey
Gerektiğinde kanat da oynuyor sallai sonuçta adamın asıl mevkisi kanatBiz sallai‘yi bek olarak oynatiyoruz. Dogru Can ve Berat yok
Bizimkiler, +4'e uymuyor diye yüzüne bile bakmamıştır onun.Madem Baleba alamıyoruz, gidip Mamadou Sangare çekmemiz lazım benzer tip oyuncu sadece 2002'li olması dezavantaj 30 civarına bitirilebilir, muhteşem oyuncu ama...
Sangare Torreira ile de, Lemina ile de Sara ile de oynar
doğru anca bir epl takımına falan gidecek onlardan 60-70 olduğunda kiralamaya çalışırız,Bizimkiler, +4'e uymuyor diye yüzüne bile bakmamıştır onun.
Ancak kovalarlar zaten![]()
Foden olsun haremden üsküdara kadar şöyle koşarım.
Ekli dosyayı görüntüle 327966
Max kontratı 2027’de bitiyor diye menajeri City’den yüksek teklif almak için bizimkileri kullanıyordurGelip beni … mountdur o max
Fb kanat rotasyonuna Mahmut Uslu ve Emre Kartal'ı yazmayı unutmuşsun.Fenerbahçe kanat rotasyonu:
•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf
Galatasaray kanat rotasyonu:
•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed
Harbiden baska yok bizde. Yok yollansin kiralansin denilecek bile yok
Ben bundan ziyade Rennes’teki Cisse’ye gideceğemizi düşünüyorum 1.88
Ayrıca Aleattin Ekici kim? Topçuların alacak verecek tahsilat işlerine mi bakıyor?Fenerbahçe kanat rotasyonu:
•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf
Galatasaray kanat rotasyonu:
•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed
Harbiden baska yok bizde. Yok yollansin kiralansin denilecek bile yok

Lan benim mahalleden niye geciyonFoden olsun haremden üsküdara kadar şöyle koşarım.
Ekli dosyayı görüntüle 327966
Hocam o yüzden potansiyel yazıyoruz zaten futbol bu 50 tane değişken var tabiÇok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.