26 M euro Kiralama teklifi nasıl bir şey yav bu arada

nasıl bir denklem

Aleattin Ekici
•Amara Diouf

kim dayı biri çapraz bağ koparıp 1 sene oynamamış afrikaya şutlanacak diğeri de u19da oynayan bebenin teki.
İrfan, cengizi falan da yazmış.

10 tane de yabanı göndermeliler dayı orayı ne yapacağız peki.

Kendide Berat luş var Armando güler var. Sırf bir yerden vurmak için abartı şekilde artırıp eksiltme yapıyorsunuz ya bitiyorum şu olaya da.

Sokaktan geçen herhangi biri neden kanat bölgesinde yok tük tüh.

"Hocam Davinson'u satalım, Singo stoper oynamaz mı ?" diye bir toplantı diyaloğu aklımda oluştu. Max Payne oyununda zaman yavaşlatma efektini yaşadım.

Ligin ilk maci nezaman? 13-14 agustos falan herhalde. Ozaman bakariz, kadroda gerekli takviyeler yoksa gidin macta yönetim istifa diye bagirin

Ama her fbjk transferinde gelip burda kafa utulemeyin artik be kardesim. Herkes neyin ne oldugunu biliyor, forumun 95% dursunu istemiyor. Bunlar bilinen ṣeyler zaten

Burda aglamayin diyenler hallerinden memnun degil ama hergun de ayni ṣeyler okumak zorunda da degil

Zamani geldiginde (ilk lig maci) gereken tepkiler verilsin buna varim, hem iṣ iṣten geçmiṣ de olmuyor. Ama ṣimdi degil

Ha bir de rica ediyorum ank yasaklansin artik!

Tskler, iyi nöbetler

Kargataşla hamsiler bile ne transferler yaptı.sonra niye yangın yapıyorsunuz diyor satılık sözde gs gazetecileri. O doymuş futbolcularla 5.senede başarılar dilerim. Çok beklerler

Bu Paraguay’daki elemanı istemiştik zamanında şimdi hatırladım yav. O ara 2.5’a alabiliyorduk herif Brighton yaptı 25M güncel değeri vay anasını.

Benin için en iyi senaryo;

Stoper(KMJ)
Ortasaha(Camavinga)
10 numara(Can)
Kanat(Godts)
Santrafor(Ponomarenko)

Uğurcan
Jankat

Sallai Sanchez K.M.J. Jakobs
Singo Arda Abdulkerim Eren

Torreira Camavinga
Nhaga Lemina

Sane Can Barış
Yunus İlkay Godts

Osimhen
Ponomarenko​

Bunlar son şampiyonluğun ağır Fenerbahçe sıcmasindan geldiğinin farkında değil sanırım. Geçen yıl ligi rakibin son dakika yediği saçma sapan gollerden kazandık. Birileri bunu hatırlatmalı. Bu kadro ile şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedefler koyamazsin.
Bunlar son şampiyonluğun telekinezi ile geldiğinin farkında değil ama telekinezi de bir yere kadar aramızda evliya yok. Üç-beş maç telekinezi işe yarar. Düzgün transfer yapmaz kalite farkını açtırırsan cicaldau sezonu yaşarsın.

1783584215990.webp

Can uzun alınmalı 10 no yok. Forveti de yedekler. Yedek kalitesi de artmalı santrofor yedeği şart. İcardi nin miadı doldu.Samsun'dan celil altyapı kontenjanı için iyi. Jankat kazımcan kalmalı. Sane zaman zaman saçmalıyor sakatlık da oluyor en az lang kalitesinde kanat yedeği olmalı. Orta saha çöktü lemina Torreira bitik oraya iki sağlam alternatif şart. Sağ stoper yedeği ve Sol stopere sivas'taki genci alalım yedek.İlk 11 oyuncusu yollamadıkça bu kadar yeter. Can uzun dışında 1 tane flaş yıldız transferi de fırsat olur yaparsak şl çeyrek final kovala ya biliriz

Geri
Üst Alt