Bunlar son şampiyonluğun ağır Fenerbahçe sıcmasindan geldiğinin farkında değil sanırım. Geçen yıl ligi rakibin son dakika yediği saçma sapan gollerden kazandık. Birileri bunu hatırlatmalı. Bu kadro ile şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedefler koyamazsin.
Bence 26. şampiyonluğu da istemiyorduk zaten yapılmayan ara transferlerden belliydi, lig 2 hafta uzun olsaydı olamayacaktık şampiyon. Bu sene yükleniyor Dursun başkanı kovma turları, 5. veya 6. oluruz.

Ben bundan ziyade Rennes’teki Cisse’ye gideceğemizi düşünüyorum 1.88

Duyumcu gazeteci diye gezinen asalakları taraftar komple hayatından çıkarmadıkça daha bunları çok yaşarız.

Bir kaşık suda boğacağım asalaklarla gidip yayın yapıyor neymiş o asalak karşısında hakkımızı savunuyormuş. Abi hadi kardeşim hadi. Reyting için gidip parazitlerle ayn yerde olup bunu taraftara bir güzel de okutuyorlar.

Alayı da götten sallama haberler atıyor. 1 tane haberinin tuttuğunu görmediği emre kaplan ali naci hala kanaat önderi gibi takılıyor.
Şahan az bile yapıyor.

Bu adamlar bu kadar aptal değillerdir değil mi?

Yunus ve Ahmed'in kanat oldugu supheli.

o degilde Ekici ve Diouf yaziyorsun da bizden Can Armando'yu niye yazmiyorsun o zaman?
Sallai bek zaten bizde
Can ve Berat eklenilmeli. Bir de diouf +4 icin alindi onlarda. Yani o farki hesaplamistim. Yinede üzücü bir durum

Geri
Üst Alt