Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.073
- 39.879
- 2.953
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 26. şampiyonluğu da istemiyorduk zaten yapılmayan ara transferlerden belliydi, lig 2 hafta uzun olsaydı olamayacaktık şampiyon. Bu sene yükleniyor Dursun başkanı kovma turları, 5. veya 6. oluruz.Bunlar son şampiyonluğun ağır Fenerbahçe sıcmasindan geldiğinin farkında değil sanırım. Geçen yıl ligi rakibin son dakika yediği saçma sapan gollerden kazandık. Birileri bunu hatırlatmalı. Bu kadro ile şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedefler koyamazsin.
Nededi nedim?#NedimTokuyucuİçinAdalet
ana avrat dümdüz gittiNededi nedim?
Kime?ana avrat dümdüz gitti
yönetime
Ben bundan ziyade Rennes’teki Cisse’ye gideceğemizi düşünüyorum 1.88
Yönetim hakediyor ama biraz daha zamani var. Herkesi sagduyulu olmaya davet ediyorumyönetime
Bu Paraguay’daki elemanı istemiştik zamanında şimdi hatırladım yav. O ara 2.5’a alabiliyorduk herif Brighton yaptı 25M güncel değeri vay anasını.
Biz sallai‘yi bek olarak oynatiyoruz. Dogru Can ve Berat yokFenerin tüm cer copunu yazmışsın da bizde ki Berat'ı, can'ı sallai'yi niye yazmadin
Sallai bek zaten bizdeYunus ve Ahmed'in kanat oldugu supheli.
o degilde Ekici ve Diouf yaziyorsun da bizden Can Armando'yu niye yazmiyorsun o zaman?