Bizimkiler Phil Foden kovalıyor gibi birşey yazmış biri. Dün de GS ingiltereden yüksek profilli oyuncu kovalıyor yazıyorlardı.

Gram ihtimal vermiyorum. Şimdi ayrılıyorum dese bütün İngiltere teklif atar

Bizimkiler Phil Foden kovalıyor gibi birşey yazmış biri. Dün de GS ingiltereden yüksek profilli oyuncu kovalıyor yazıyorlardı.

Gelip beni … mountdur o max

Foden olsun haremden üsküdara kadar şöyle koşarım.
IMG_2055.gif

Atletico 40s hjulmandi aldi. O wolvesdakini almazlar artik. Bakalim biz ugrasirmiyiz

Madem Baleba alamıyoruz, gidip Mamadou Sangare çekmemiz lazım benzer tip oyuncu sadece 2002'li olması dezavantaj 30 civarına bitirilebilir, muhteşem oyuncu ama...

Sangare Torreira ile de, Lemina ile de Sara ile de oynar

Madem Baleba alamıyoruz, gidip Mamadou Sangare çekmemiz lazım benzer tip oyuncu sadece 2002'li olması dezavantaj 30 civarına bitirilebilir, muhteşem oyuncu ama...

Sangare Torreira ile de, Lemina ile de Sara ile de oynar
Bizimkiler, +4'e uymuyor diye yüzüne bile bakmamıştır onun.

Bizimkiler, +4'e uymuyor diye yüzüne bile bakmamıştır onun.
doğru anca bir epl takımına falan gidecek onlardan 60-70 olduğunda kiralamaya çalışırız,

Böyle bir fırsat kaçmaz cidden alınabilecek en iyi isimlerden piyasada, Lamine Camara bile 50m civarına Newcastle'ye gidiyor, bu gidişle oyuncu bulamayacaklar

Fenerbahçe kanat rotasyonu:

•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf

Galatasaray kanat rotasyonu:

•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed

Harbiden baska yok bizde. Yok yollansin kiralansin denilecek bile yok
Fb kanat rotasyonuna Mahmut Uslu ve Emre Kartal'ı yazmayı unutmuşsun.

Fenerbahçe kanat rotasyonu:

•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf

Galatasaray kanat rotasyonu:

•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed

Harbiden baska yok bizde. Yok yollansin kiralansin denilecek bile yok
Ayrıca Aleattin Ekici kim? Topçuların alacak verecek tahsilat işlerine mi bakıyor? :asd:

Çok iyi oyuncu ama kenar oyuncusu olduğu için sistemi Barça, City, PSG gibi 4-3-3 üzerine kurgulaman lazım. Halbuki İso gibi klasik,yetersiz biri mota mot 4-2-3-1 oynayacak ve ortalama rakamlarda Nene katkısı verecek. O yüzden erken ve iddialı yorumlar bunlar, kaldı ki sakatlık, ara transfer,stres, paraların ödenmesi,Avrupa takvimi ,yabancı sınırı vs. birçok değişken var.
Hocam o yüzden potansiyel yazıyoruz zaten futbol bu 50 tane değişken var tabi

Geri
Üst Alt