Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.826
- 13.739
- 2.828
?Bunu soruyosan maalesef başka takım tutuyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Bunu soruyosan maalesef başka takım tutuyosun
Leminadan kurtuluyoz
Takımda tek
yav heis biliyom Lemina takılıyom işteTakımda tek
Birbirlerinin dudaklarına parmak basma varmı hocamBu gece @Aybars Ay ile @Onur Bakır ın sunduğu " Parmaktan Sonra " programı varTransfer gündemi bu gece
![]()
Valla büyük kıyamet kopmuştu forumda en son FT başlığında ağlıyordum sonra uyanmışımoha
şaka mı lan bu
aynı rüyayı gördük olm eğer bu gece gördüysen, ligin açılış maçı 3-1 kaybediyorduk
Bunun gibi sorunlu oyuncular, genç yasta bir kaç sene içinde 3/4 takimda tutmamis oyuncu genelde hiç tutmuyor ve o ya tutarsa toplarina giren 4./5. takim oluyoruz. Yeteneklerine ihanet eden, mentalitede sorunlu olan adamlar genelde toparlayamiyor, Duran nadir toparlayabilecek oyuncular tipine hiç uymuyor.duran'a hayır demem
bizimkiler genç yabancı falan almaz, almak isteseler bulamazlar
duran gelirse en azından ya tutarsa diyebileceğimiz bir adam olur elimizde. kafası atarsa yapacak bir şey yok. onu da hoca ve yönetim düşünsün.
yalnız ben orta saha transferini daha çok önemsiyorum. bu takım ligi bitiremiyordu. evimizdeki son maçta bile kabus gördük. derdimiz sadece yedek forvet değil.