lemina sara ve torreiradan daha iyi futbolcu mu lesley değilse neden alıyoruz boş transferi bırakalım artık net adam alalım

can uzun lesley reinders haberleri dogru

Üşenmezsen şu profili bir incelemeni öneririm. Tam kariyerinde sıçrama yapacağı yaşta ACL sakatlığı, üzerine Pandemi denk gelmese, şu an ağzımızın suyu aka aka EPL Top 5 takımlardan birinde izliyor olurduk muhtemelen. O sakatlığından eser kalmadığını 3 yıldır Samsunsporda -Avrupa maçları dahil- sergilediği taş gibi performansla ispatlamadı mı hala, daha ne yapsın adam?..''Anadolu çöpü'' saçmalığını dillendirmeyi marifet sayan ezbercilerden isen bu mesaj sana göre değil tabii; zahmet verdiğim için özür dilerim...

Forumda futboldan anlayan üyeleri görmek sevindirici.

Yerli olarak donup dolasip Hakan Calhanoglu alinacak herkes Can yaziyor ama bana mantigim orayi gosteriyor.

ugucukwu nun rennes videolarını izleyin profili ile ilgili daha net olur. Burnley de herifi domalmadan önce son direk olarak kullanmışlar
Burnley'de adamı saçma sapan kullandılar. Gittiği takımlarda hiç kendisine göre değildi. Bu adam geniş alanda marifetini daha net gösterecek bir oyuncu bana göre.

Lemina’nın daha istikrarlı ve genci lazımken gidip yine takım kurgusu ve oyun anlayışımız için en alakasız profillerden birini bulmuşuz bence.

Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah çok başarılı olur.

Sanchez giderse <-> Stoper gelir
Sara giderse <-> Reijnders gelir
Ugochuwku geliyor
Duran gelir
Can Uzun gelir
1 tane U23 aldık mı transferi kapatırlar.

Uğurcan
Günay

Sallai(1)- Sanchez(2) - Van Dijk(3) - Jakobs(4)
Singo(5) - Lemina(6) - Abdülkerim - Eren

Ugochukwu(10+1) - Reijnders(7)
Torreira(8) - Nhaga(10+2)

Sane(9)- Can Uzun - Barış
Yunus - İlkay - Transfer(10+4)

Osimhen(10)
Duran(10+3)
Yerli forvet​

HMz2qq6XIAApmho

Defansif yönü hakkında metriklere bakmak lazım bana çok iyi gelmedi. Oyun kurmaktan ziyade savunmadayken top kesme ve alan savunması.

Daha bir güçlü, fizikli, pres yapan, topla dikine dribblingle çıkan bir profil, Thuram ya da Manu Kone gibi.

Alanı verip alan kapatacak bir adam değil yani.
Bekleyecez artık.

Burnley geride bekleyen bi takımdı 1-2 maçta izlediğimde kesici gibi oynuyordu iyide sayılırdı

Bizim oyun sistemi çok daha farklı. Senin dediğin gibi profilse daha çok heyecan yaratır

Üşenmezsen şu profili bir incelemeni öneririm. Tam kariyerinde sıçrama yapacağı yaşta ACL sakatlığı, üzerine Pandemi denk gelmese, şu an ağzımızın suyu aka aka EPL Top 5 takımlardan birinde izliyor olurduk muhtemelen. O sakatlığından eser kalmadığını 3 yıldır Samsunsporda -Avrupa maçları dahil- sergilediği taş gibi performansla ispatlamadı mı hala, daha ne yapsın adam?..''Anadolu çöpü'' saçmalığını dillendirmeyi marifet sayan ezbercilerden isen bu mesaj sana göre değil tabii; zahmet verdiğim için özür dilerim...

apıo ya ağır diyen taraftar bunu tek lokmada yutar

50-60 kağıt sıkamıyosan genç oyuncu her türlü risk o yüzden lesley işi tutmasa bile suç bulmam yönetimde. Tutmayacağı senaryoda Lemina-sara-Torreirayla devam edersin. Profil olarak ihtiyacımız olan bir profil Torreira-Saranın katamadığı fizikselliği katabilir kendini geliştirirse Khepren Thuram ayarında bir futbolcu olabilir u23e de uyuyo ben olumsuz bakmıyorum bu işe

Geri
Üst Alt