Lesley bireysel kalitesinden öte bizim takıma cuk oturacak bir profil. Takımın orta sahadaki dinamizm istikrarını sağlayacak, fizik kalitesini artıracak ve driplingle alan kat edecek genç bir oyuncu arıyorduk. Lesley bu tanımlara birebir uyuyor.

Ayrıca bizim lig fiziksel oynanıyor ve bu fizik kalitede birisinin tutmama ihtimali yok.

kümen düşen takımın ortasahası transfer edilmez üstat
temel futbol mantığı

kendimizi avutmak sonuç getirseydi zaten getirirdi şimdiye

hiçbi aklı başında CL kulübünün yapacağı bi transf değil bu
kulübe için falan düşünülüyosa bişey diyemem
Emirim, Assignon için burada herkes ölüyordu bir dönem, biz yerine Burnley e gitmişti o dönem..

Allahinizinseverseniz onca sene 10numara bekledik bizde Hagi gibi Sneijder gibi 10 numaralar oynadi aradigimiz 10 numarq Can uzun mu bide bu cocuk icin olup bitenler var ahmet kutucu Emre akbaba karisimi gurbetci bi kardesimiz iste tarihimizin en buyuk kazigini yeriz cana o kadar bons odersek

Üstad günlerdir Buendia diyosun forumda olmasak dışarda buna denk gelsem menajerisin sanardim. İyi topçu isterim bende
Ben de isterim Brahim Diaz veya Ödegaard falan ama bunlari alamayiz

Piyasada alinabilecek iyi 10 numara nerdeyse yok

Buendia cok iyi topcu ve alabilecegimiz bir adam, oraya daha iyi birini alabilecegimizi hic sanmiyorum

Allahinizinseverseniz onca sene 10numara bekledik bizde Hagi gibi Sneijder gibi 10 numaralar oynadi aradigimiz 10 numarq Can uzun mu bide bu cocuk icin olup bitenler var ahmet kutucu Emre akbaba karisimi gurbetci bi kardesimiz iste tarihimizin en buyuk kazigini yeriz cana o kadar bons odersek
Bu cocuga 50 milyon verilirse ve de sampiyon olamazsak hem Dursun hem de Okan o koltuklarinda kalamazlar. Sampiyonluk sonrasi her bok unutuluyor ama. Simdi kimse Cuesta falan sormuyor. Singo’ya verilen 5 milyon civari maas unutuldu.

alayım trossardımı

O zaman benim kafa şuna gider
--------------Uğurcan
Singo Sanchez XXX jakobs
---Lesley reijndeers Nhaga
--------Sane Osimhen Barış

Direkt havlu atmayız asla , ama Osimhenin 10 üzeri maç kaçırması halinde çok yüksek ihtimalle şampiyon olamayız, çok gelip çok gidende olmaz bence
Osimhen niye 10 maç üzeri kaçırıyor? 80 milyon euro verdiğimiz futbolcu gerekirse 60 maça çıkacak. Bu sene iyi boşladı zaten ligi sakatlık ayağına. Sakatlanmayacaksın bilader başlarım senin Afrika kupana

bizlik bi şey yok renktaş dünyada o profil 10 no kalmadı

Osimhen niye 10 maç üzeri kaçırıyor? 80 milyon euro verdiğimiz futbolcu gerekirse 60 maça çıkacak. Bu sene iyi boşladı zaten ligi sakatlık ayağına. Sakatlanmayacaksın bilader başlarım senin Afrika kupana
Çok severim kendisini ama bu konuda singo 1 kendisi 2 hiç güven duymuyorum aniden bir şey olacakmış gibi hissettiriyorlar 10 üstü çok rahat kaçırır gibi geliyor bana 10 min bu arada.

Geri
Üst Alt