bu arada hiçbir şekilde doğru kurgu ile kadro planlaması yapmıyoruz, Ugochukwu aradığımız stil oyuncu değil maalesef, politika yanlış, yine de destekleyeceğiz mecbur
Lesley aradığımız adam mı değil mi diğer transferlerle belli olacak biraz da. Bugün ismi çıkanlara bakarsak doğru kurgu sağlanabilir. Bekleyip görelim

Garnacho aradığımız u23. Kontenjanda çok rahatlariz. Bize bir tane kafadan kırık bilekleri iyi topçu lazım. Sane demeyin onun top kontrolü bile garip

apıo ya ağır diyen taraftar bunu tek lokmada yutar
Öylesine izlerken bana da ağır gibi gelmişti ama alıcı gözle bakınca hiç de öyle olmadığını gördüm. Samsun' da kalmayacaktır, gittiği takımda izleriz artık. Daha 19 yaşını doldurmadan Hamburg' un 3 milyon bonservis ödediği ve ertesi yıl kaptanlık verdiği bir oyuncu olduğunu görmüşsündür profilini incelediysen. SS performansını objektif gözle izleyen birisinin beğenmezlik edemeyeceği, geniş alanı savunabilen, hava toplarına çok hakim bir stoper. Davinson ile çok sağlam bir tandem oluşturacakları kanısındayım.

Lesley tipik 6 numara gibi duruyor

Bunun disinda bize playmaker bir 8 no daha lazim, Sara denen tosundan da kurtulmamiz lazim

Ve tabiki 10 numara, buraya Buendia‘yi alsak iyi olur. Niye düsünülmüyor anlamiyorum

Üstüne kanat, yedek forvet ve sol stoper aldikmi tamamdir

Bu arada foden işi olsa abartısız söylüyorum osimhenden sonra Türkiye topraklarının gördüğü en dehşet oyuncu transferi olur bi dönem düşüşü olmasa bahsedilen adamın seviyesi belingham falan

Bunun disinda bize playmaker bir 8 no daha lazim, Sara denen tosundan da kurtulmamiz lazim

Ve tabiki 10 numara, buraya Buendia‘yi alsak iyi olur. Niye düsünülmüyor anlamiyorum

Bizde daha iyi olur
IMG_1657.webp

Bitmiş sanırım transfer moretto soon yazmış hayırlı uğurlu olsun

Üstad günlerdir Buendia diyosun forumda olmasak dışarda buna denk gelsem menajerisin sanardim. İyi topçu isterim bende

Geri
Üst Alt