Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.427
- 30.262
- 1.988
İşte şimdi vieira aldık demektir ohh keyif sigarası yakarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruya bak demliğe zıç, biri Hollanda milli takımının en iyi oyuncusu, biri tr milli takımında yedekten zor giriyor oyuna40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Ugochukwu her zaman beni delirtiyor.
Ugochukwu sezonun başlangıcında olduğundan kayda değer ölçüde berbat görünüyor, sen özgüven meselesini herşeyi-açıklayan faktör gibi sunuyorsun, ama benim söylemeye çalıştığım şey yeni transferlerin zaman geçtikçe daha berbat hale geldikleri.
Ugochukwu'nun Türkiye'ye kiralanacağı erken Kasım ayından beri alnında yazıyordu, Güle güle!
Ona (başka bir oyuncu) iyi şanslar. Broja ve Ugochukwu gibi, sefil oldukları halde Championshipte oynamak için fazla iyi olduklarını zanneden tiplere karşın iyi performans gösterdi ve transfer olmayı haketti.
(Kontrat) Özellike onlara (bize) Lesley'nin bu paraya değmeyeceğini anlamaları için yeterli süreyi veriyor.
burnley forumundan güncel enstantaneler buyrun
southamptondaki leşarzo waziyet
burnleyde de devam etmiş
#te allam
Aynı şeyi düşündüm de dillendirmek istemedimnzonzi vibe verdi lesley
onun genci yani
Sara yollanirken de Maradonayi kaybetmiş gibi davranıyordu taraftarı. İngilizler bir boktan anlamıyor. Sanchezle de dalga geçiyorlardıburnley forumundan güncel enstantaneler buyrun
burnleyde de devam etmiş
#te allam
Sara yollanirken de Maradonayi kaybetmiş gibi davranıyordu taraftarı. İngilizler bir boktan anlamıyor. Sanchezle de dalga geçiyorlardı
İyi çocuk gelişir de ileride ama max ederi 30 milyon euro. O da potansiyelineCan‘a 50 milyon bayilacaklar gibime geliyor
Böyle bir hainlige imza atmazlar diye umuyorum
Okan hoca oynatmaz bu oyuncuyu boşuna kafa yormaya gerek yok, İlkay çok daha fazla şans bulurburnley forumundan güncel enstantaneler buyrun
burnleyde de devam etmiş
#te allam
Bende neden alıyoruz diye düşünüyordum, sebebi buymuş gol attıysa ekstra 1 milyonBu arada Lesley'nin kariyerine şöyle detaylı bakıyım dedim de 18 yaşında Rennes'de oynarken FB'ye karşı oynamış
Gökhanım, İlkay bu sezon en fazla yardımcı antrenör olurOkan hoca oynatmaz bu oyuncuyu boşuna kafa yormaya gerek yok, İlkay çok daha fazla şans bulur