welcome to leşley ugoçöpwu

okan buruk önderliğindeki GS scout ekibi iş başında
images
Sende taktın mı takıyorsun.

Veerman gibi yıllardır Hollanda dışına çıkamayan oyuncular alacaklarına böylelerini alsınlar daha iyi. Zaten o bölgeye daha iyisini zor alırsın üstelik U23 kuralına uygun olmalı şartı varken.

O değil de Fode ismini kim üfürdüyse?! Olmayacak dua bile değil ki amin diyesin...

ozman diao şabanın teki yav. Hala ham bir herif.
Sol stoper lazım bize ayrıca.

bu arada hiçbir şekilde doğru kurgu ile kadro planlaması yapmıyoruz, Ugochukwu aradığımız stil oyuncu değil maalesef, politika yanlış, yine de destekleyeceğiz mecbur

Sara Norwich'te merkez orta sahada oynatıldı en çok oynadığı mevki o. Yoksa sağ kanat, 10, ön libero oynadığı maçlarda vardı ama genel olarak merkez orta saha oynadı kendisi. Torreira'nın yanında olmadığına katılıyorum bu arada. Lesley'in yanında oynar diye düşünüyorum zaten. Bu arada 30 milyona şu an teklif geldiğinde satılmalı ve oraya seviye atlayacak birini almalıyız düşüncesine ise katılıyorum.
Ben norwich'in o zamanki maç görüntülerine bakmıştım biraz da bu adam ortasahada en gerideki oyun kurucu gibi konumlanmştı genelde seri gibi. Kendisi de öyle oynamayı seviyormuş. Demek istediğim bu adam alındığında da yanlış bir profildi bizim için. Torreira sara ikilisi lig için bile çok geçirgen bir ortasaha, bu adam 10 numara da oynayamıyor. O zaman ne diye alındı ve hala satılmıyor anlamadım. Singo da sara da kalite tartışmasını bir kenara bırakırsak bizde işlevi olmayan topçular

Torreira-Ugochukwu ikilisi beni açmıyor
Sara gitmezse Ugochukwu- Sara olur. Sara giderse zaten 1 orta saha daha gelir. Daha doğru beklediğimiz kaliteli bir orta saha rotasyonuna kavuşuruz işte. Maçına göre, planına göre oyuncuyu oynatırsın. Böylelikle herkesin de lig sonunda pili bitmemiş olur.

Sara gitmezse Ugochukwu- Sara olur. Sara giderse zaten 1 orta saha daha gelir. Daha doğru beklediğimiz kaliteli bir orta saha rotasyonuna kavuşuruz işte. Maçına göre, planına göre oyuncuyu oynatırsın. Böylelikle herkesin de lig sonunda pili bitmemiş olur.
Torreira'nın oynamama ihtimali çok düşük anca çok iyi 2 orta saha alman lazım Ugochukwu'nun üstüne başka bir 8no aldın örneğin Reijnders
Reijnders-Torreira oynar Asprilla gibi kontenjan doldurmak için oyuncu alıyoruz

Geri
Üst Alt