Bu Lesley denen eleman 6 mı 8 mi? Torreiranın yanına mı yerine mi alınıyor?

Nedense bir futbol takımında 4 orta saha olmasına hep karşı cikmisimdir. 5-6 dan az adam olmamalı diye düşünüyorum. Cezası sakati vs var oğlu var. O sebeple hala nicelik olarak eksiğiz

Oyuncu 8 numara zaten. Onun dışında orta sahada seviye atlamak lazım diyorsak evet Sara yerine Reijnders tarzı bir değişiklik gerekir buna lafım yok. Lakin Sara asla değersiz bir oyuncu değil benim seninle anlaşamadığım nokta burası sadece.
Nasıl 8 numara bu adam. Norwich'te regista tarzı 6 numara gibi oynuyormuş. 8 numarada oynatsan bile bizim ortasahada torreira yanı ouynayacak adam kesici ve sert oyuncu olmak zorunda. Hiç bir anlamda bizim takıma uymuyor. Sara değerli olabilir ama bizim takım için faydasız bir oyuncu. Oliveira, demirbay sara bize uygun profiller değil. Hantal bir oyuncu ayrıca

Can Uzun'un skor yapan forvet arkası/10 numara profili ve versatil bir hücumcu olması Okan hocanın oynatmak istediği oyunun hücum tarafına cuk oturuyor. Ayrıca yaşı itibariyle gelişime açık olması da heyecan verici başka bir unsur.

Ancak FB'nin Greenwood'u kadroya kattığı ortamda bizim de hücuma 1 tane daha ''game changer'' katmamız gerektiğini düşünüyorum. Can henüz o seviyede değil ama ilerde olabilir. Haaa FB Greenwood'u alamazsa Can benim için uygundur
Osimhen var birak game changeri league changer

Listeyi veriyorum.

Maxime Estève. -> 194 - 2002 sol ayaklı stoper (fransız)
Tchaouna -> 180 - 2003 Sol ayaklı atanamamış zaha. (fransız)
Hannibal -> 177 - 2003
Lesley -> 190 - 2004

Al sana paket git heriflere ver 60 milyonu al gel hepsini. Uyum sorunu da yaşamazlar. U23'ü de kapatırsın eksin bölgelerini de kapatmış olursun.
Çok iyi bu oyuncular. Sonra yerçekimsiz ortamda çilek mi denersin göbeğe krem şanti mi basarsın o fanteziye kalmış

welcome to leşley ugoçöpwu

okan buruk önderliğindeki GS scout ekibi iş başında
images

Nasıl 8 numara bu adam. Norwich'te regista tarzı 6 numara gibi oynuyormuş. 8 numarada oynatsan bile bizim ortasahada torreira yanı ouynayacak adam kesici ve sert oyuncu olmak zorunda. Hiç bir anlamda bizim takıma uymuyor. Sara değerli olabilir ama bizim takım için faydasız bir oyuncu. Oliveira, demirbay sara bize uygun profiller değil. Hantal bir oyuncu ayrıca
Sara Norwich'te merkez orta sahada oynatıldı en çok oynadığı mevki o. Yoksa sağ kanat, 10, ön libero oynadığı maçlarda vardı ama genel olarak merkez orta saha oynadı kendisi. Torreira'nın yanında olmadığına katılıyorum bu arada. Lesley'in yanında oynar diye düşünüyorum zaten. Bu arada 30 milyona şu an teklif geldiğinde satılmalı ve oraya seviye atlayacak birini almalıyız düşüncesine ise katılıyorum.

Targutay giriş yaptı ben kacar

Geri
Üst Alt