Duran
Bergvall
Pavlovic

Al geç kurala uyuyo

Thuram
Can uzun
Leao

Bi de tamamdır.

Ben bu kuralda devam kararına kızmıyorum açıkçası, 2 senedir belli çünkü bunun geleceği, son dk kararı değil sonuçta bu durum. Kafama takılan tek şey hacıosman denen kokuşmuş herifin ultra güvenilmez oluşu.

Yani şimdi biz “tamam öyleyse transferde 10+4’e uygun hareket ediyoruz” diyip buna göre transferler yaptıktan sonra ağustosta kokuşmuş yavşağın şikecilerle ortak hareket ederek kontenjanı bir anda 14’e çekmeyeceğinin garantisi var mı?

Ben 10+4’e okeyim ama bunun garantisi net şekilde verilmeli. Anası bacısı satılmış tiplerin son dk ne yapacakları belli olmaz!
Futbol

Trabzonlular mutluluğu niye acaba

Biz oyuncu almayacak misiz ha

Görürsün kimi alıyoruz

Duran
Bergvall
Pavlovic

Al geç kurala uyuyo

Thuram
Can uzun
Leao

Bi de tamamdır.
Bergvalla maalesef anca aracilarla para gönderip bize selam videosu falan cektirebiliriz anca çünkü super oyuncu büyük ihtimalle çok iyi bir kulübe gider

Kuralin sacmaligini konusmuyorum bence full sınırsız olmali.. Bu kurali bahane edip kadro kuramiyorum diyene kizarim ancak..
Bu ulke 5+0+3 sacmaligini gormus 10+4 ona gore mukemmel bir karar

Kural değişmemiş mi? Okan hoca genc yabancı yetiştirmek zorunda mı ulan??

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

u23 kontenjani icin keny arroyo dusunulebilir. ligi taniyor. bjk'de iyi oynadigi maclar vardi.

Ağlamaya sızlamaya gerek yok, 2 sene önce Doue'yi sağ beke alabiliyorduk ya da Zalewski gibi bir genç ismi daha alabiliyorduk günün sonunda transferi mahveden ya da bitiremeyen yöneticiler sürekli bitmiş transferleri bile araya girip baltalıyorlar.

Cenker ve Hatip gidip Gardi'yi aradan çıkarıp Doue transferini komple iptal olmasına sebep olmuşlardı sonrasında Jelert'i çaktılar. Yine aynı şekilde Zalewski bitme noktasındayken bizim yöneticiler gittikten sonra yine ne olduysa iptal olmuştu.

Bize net iki ortasaha lazım. Ayrıca duran dışında birde yerli forvet lazım. Umut Bozok gayet iyi takviye olur. Kupada ve fark atılan maçlarda ana plan oyuncularını kulübeye cekemedigimiz her senaryo bize ters teper.
yerli forvete katılıyorum, diğer orta saha için zaten kimse gitmezse yazdım cümleye, mesela Sara giderse alırsın gibi

Bizim yöneticikerin 23 yaş altı direkt katkı verebilecek kaliteli bir oyuncuyu Türkiye’ye getirebilecek kabiliyete sahip olduklarını düşünmüyorum
Zaten sorun kimse yönetime güvenmiyor yoksa çok zor bir iş değil.

23 yaş altı %100 iyi adam almak çok zor zaten bunu alabiliyorsan başarıdır ama alamıyorsan bile yerine rotasyondan kadroya dahil edebileceğin adamlar alırsan 10 yabancı + 5 yerli toplamda 15 kişilik kemik kadroya yavaş yavaş monte edebilirsin.

2 tanesi tutsa 17 kişilik kadro seni hayli hayli döndürmesi lazım.

+4 doldurun bakalim , sakin ne gerek var demeyin, nice yildiz adaylari bulursun. Hic olmadi.kiralik oyuncularla doldur +4, okan beyde oynatsin bir zahmet bunlari, görende 18 yasinda gec oyuncu gelecek sanir.

Ite büke Duran'ı alacağız gibi el mahkum...

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt