Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enciso kurala uyuyor alın şu adamı
zaten kime gitsek kapıyı 40'tan açıyolar hüsnü komiserimO tren kacti herifler 10 milyona bitirdi gecen sene..Turnuvada da baya iyi gidiyor 40tan asagi vereceklerini sanmam
Osimhen - Duran - Bertuğ bu forvet rotasyonu olmalı
Hava toplarında güçlü bir oyuncu lazım diye düşünüyorum çünkü sıkışan maçlarda inanılmaz zorlanıyoruz geçen sene kafa toplarında çok zayıflamıştık.Bertug 3. Yedek icin gereksiz maliyetli olur.. Gerekirse Barisi oynatiriz forvette kupada falan da Ada Yuzgeci denesin
Geçen senede 10 yabancıyla yola çıkmıştık, Yusuf Demir'i sayarsak 11 yabancımız vardı bir şey kaybetmedik hatta daha iyi kadro kurulabilir.Geçen sene'den daha iyi bir kadro kurma ihtimalimiz kalmadı bana göre. Radikal kararlar alamaz bu yönetim.İşimiz zor.
OffBu gece @Aybars Ay ile @Onur Bakır ın sunduğu " Parmaktan Sonra " programı varTransfer gündemi bu gece
![]()
zaten kime gitsek kapıyı 40'tan açıyolar hüsnü komiserim
Hava toplarında güçlü bir oyuncu lazım diye düşünüyorum çünkü sıkışan maçlarda inanılmaz zorlanıyoruz geçen sene kafa toplarında çok zayıflamıştık.
Bize net iki ortasaha lazım. Ayrıca duran dışında birde yerli forvet lazım. Umut Bozok gayet iyi takviye olur. Kupada ve fark atılan maçlarda ana plan oyuncularını kulübeye cekemedigimiz her senaryo bize ters teper.Duran
sol kanat
stoper
orta saha
+4
buraya kullanıp İcardi'yi gönderip 10 numara almak gerekiyor, başka oyuncu göndermezsek