- 23 Ocak 2019
- 24.584
- 32.163
- 2.233
Paz gitmedi mi geçen gün. Geri satın alma maddesinin bedelini yükseltip 60 milyona sattı Como'yaReal geri almıyorsa Nico Paz'ı bize salsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paz gitmedi mi geçen gün. Geri satın alma maddesinin bedelini yükseltip 60 milyona sattı Como'yaReal geri almıyorsa Nico Paz'ı bize salsın.
Yok mu bir Amerika ya da Arabistan takımı talip olacak, kolaylık da yaparız.böyle olursa sane kulübeye düşer
Orası karışık bende anlamadım.Paz gitmedi mi geçen gün. Geri satın alma maddesinin bedelini yükseltip 60 milyona sattı Como'ya
bi sus recebNeymar haberleri dogru mu![]()
![]()
Buna katılıyorum. Lakin bana burada denklem pek oturmuyor. Sara'nın satılması lazım sanki bu denklemde.U23'e uymayan ama en az 40-45 vereceğin oyuncu bence Tijjani olmalı.
Böyle İQ'su yüksek oyuncu bağırıyor takım zaten herşey koşmak zıplamak değil.
O olmazsa Diaz olmalı.
Nasıl anlamalıydı?Niye herkes ardından anlıyor
Olm haberleri takip et yaReal geri almıyorsa Nico Paz'ı bize salsın.
Adminim en son alacaklardı da resmi açıklama geldi mi onu kaçırmışımOlm haberleri takip et ya

Beni tahrik etme@Tuna Köse
Emre Kaplan: "Bana gelen son bilgi; Lesley Ugochukwu transferinin ıslak imzaya kaldığı yönünde."

Gitti gitti, 80 milyona da geri alma maddesi ekletip 60'a sattıOrası karışık bende anlamadım.
Nasıl anlamalıydı?
adam 2 senedir sakatlığı yok oynamasına rağmen
Sakatlanmiyor iste zaten rts kotu anlamda koymadım kiiki senedir hic sakatlığı yok. Hanımsı bir adam degil demek ki ufak tefek şeylerden pek etkilenmiyor.
Foden samp hamlesi olur40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?