Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aniden gelecek neymar ve icardi kapı1+1 neymar JR![]()
![]()
Sağlam Singo aldık 1 senede paket oldu biraz şans işi belki hiç sakatlanmaz.Cok iyi
![]()
Daha ilk ismi çıktığı gibi burda yazdım hoca bunu sola koyar kendinizi alıştırın diye.Can'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek
Bence Sanchez i de yollayacaklar, hoca talip çıkarsa bırakır bu sene döküldüAzizim oraya Van Dijk çözdük mü bu iş tamamdır olmadı Lucimi'ye saldıralım Sanchez'i tutup dengesini bulalım.
Kim la buCok iyi
![]()
Can'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek
Emir Sato,
lesley ugocukwu haberinden sonra, komaya girdi ve sinirden cam cerceviye indirdi diye bilgi var.
Can zaten bizim oyun sisteminde 10no oynayamaz ben yazmıştım bunu, çok iyi sol açık olur ama bizdeDaha ilk ismi çıktığı gibi burda yazdım hoca bunu sola koyar kendinizi alıştırın diye.
Tanıdık bu adamı ahbap hatta bazı maçlar sane kızağa çekip sol can sağ Barış yapar
aniden gelecek neymar ve icardi kapı
Aşkın Olayım..
2 sene önceki şeyi niye paylaşıyorsunuz bu adamlar bionik robot mu olmalıydı doğuştan?Cok iyi
![]()
Lemina hele top oynasında kesmesi kalsınLemina>Ugochukwu sezon içinde herkes şahit olur, inanılmaz potansiyeli olan ama Chelsea döneminden beri her saniye geri giden, bir oyuncu alıyoruz maalesef, ben yanılmayı çok isterim ama sezon içinde herkes şahit olacak Lemina'yı kesemez ancak rotasyonunu oluşturur Lemina kalırsa tabi ki.